Terug naar overzicht

Genieten van het goede leven tijdens het REEFenement!

Een familiedag met volop zon, gezelligheid, leuke activiteiten en verbinding. Kortom: la dolce vita!

Op zondag 11 september werd Experience Island overspoeld door de REEF-familie. Honderden collega’s, relaties en hun families konden de hele dag genieten van activiteiten te land ter zee en in de lucht, heerlijk eten en drinken én elkaars gezelschap. 

REEFenement

Het REEFenement is een jaarlijks familiefeest voor jong en oud. Iedereen is welkom op deze dag, waarop onze medewerkers en hun familie samenkomen om elkaar nóg beter te leren kennen, kennis te delen, inspiratie op te doen, te ontspannen en te genieten.

La dolce vita

Dit jaar stond het REEFenement in het teken van het goede leven. Dit vertaalde zich door in een dag vol plezier en verwennerij; lekker eten en drinken, samenkomen met collega's, familie en vrienden, een prachtige omgeving en heerlijk weer. Want samen halen we het meeste uit het leven. Na een heerlijke lunch werd de dag spectaculair geopend met speedboats, jetski's en jeeps. Chris Reef nam het woord en toastte op een succesvol jaar en een prachtige groep aanwezigen. ''We hebben allemaal ontzettend hard gewerkt en mooie successen geboekt. Daarom is het nu tijd om te genieten en er een fantastische dag van te maken!'', aldus Chris. Daarna was het tijd om Experience Island te ondtekken en van de activiteiten te genieten.

Meer informatie?

Heeft u vragen over werken bij REEF of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Chris Reef
directeur / eigenaar

Spectaculair en eigenwijs

Een REEFenement is niet compleet zonder de nodige spanning en sensatie. De waaghalzen, iedere REEF-er dus, hoefde zich zeker niet te vervelen! De jetski's, RIB speedboat en e-foil surfboards schoten over het water. Daarnaast vlogen links en rechts de jonge en volwassen bezoekers het water in tijdens een ruige tocht op de bananenboot. Op het land werd genoten van het nodige offroad-gescheur met 4x4 en (kinder)quad rijden. Tot slot gingen de hoogtehelden los op de zipwire, klimtoren en met de pamperjump. Meer dan genoeg keuze om de REEF-familie urenlang te vermaken!

Familie centraal

Bij ieder REEFenement horen kleine REEF-ers. Zij konden hun energie kwijt in het luchtkasteel, de ballenbak en kinderbungee. Tevens was er meer dan genoeg tijd en ruimte om met het gezin te ontspannen en een verfrissende duik te nemen. Collega's zochten elkaar op en proostten op de behaalde successen van afgelopen jaar. Die verbinding staat voorop tijdens het REEFenement.

onze teams jouw collega's

Genieten gegarandeerd

Aan het water en in het zonnetje werd genoten van pizza, Italiaans ijs en heerlijke drankjes. Na het activiteitenprogramma ging de barbecue en draaide de DJ haar beste platen, om samen te genieten van een spectaculaire flyboard-show. Tijdens de zonsondergang werd nog eens teruggeblikt op deze mooie, ontspannen dag. Op naar de volgende editie!

Wij zijn continu op zoek naar de volgende REEF-er die ook kan gaan genieten van het REEFenement. Ben jij of ken jij iemand die ons hoofdkantoor de volgende 'boost' kan geven?

Bekijk onze corporate vacatures