Terug naar overzicht

Het REEFenement staat weer voor de deur!

Wij spraken Chris Reef over het familiefeest van REEF, die dit jaar plaatsvindt op zondag 10 september 2023.

In september komt de gehele REEF-familie weer samen voor een feestelijke en gezellige dag voor jong en oud!

Met welke gedachte wordt het REEFenement georganiseerd?
Trots en saamhorigheid, met een Brabants randje. Onze specialisten werken ontzettend hard en behalen continu prachtige resultaten. Maar werken bij REEF moet vooral ook leuk zijn. Daarom organiseren we het hele jaar door evenementen, bijeenkomsten en uitjes die in het teken staan van elkaar nog beter leren kennen, kennis delen, ontspannen en genieten. Het is fijn om mijn waardering te tonen in deze vorm.

Hoe is het REEFenement ontstaan?
Het REEFenement is ontstaan uit de gedachte van waardering en respect voor het harde werken. Samen zijn we trots op de organisatie en de prestaties van onszelf én onze collega’s. Dat dragen wij op deze dag op een passende manier uit. Daarnaast wil ik niet alleen iedere REEF-er bedanken voor de inzet, maar ook de achterban. Het evenement is inmiddels meegegroeid met de organisatie. Dit jaar komen wij ook samen met een groep van honderden mensen. Het is uitgegroeid tot een groots feest, niet alleen in bezoekersaantallen, maar ook in kwaliteit van het event.
 

Meer informatie?

Heeft u vragen over werken bij REEF of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Chris Reef
directeur / eigenaar

Wat is jouw absolute REEFenement-hoogtepunt?
De ervaringen die tijdens dit samenkomen gedeeld worden, met name vanuit de achterban van onze REEF-collega’s. Vanuit hen krijgen wij terug dat onze cultuur en werkwijze gewaardeerd worden. Het zijn de positieve verhalen die mij het meest trots maken.

Hoe was het om vorig jaar weer uit te pakken en samen te komen?
Het was genieten, als vanouds. Het REEFenement hoort ieder jaar plaats te vinden en de gehele organisatie leeft hier ook naartoe. Van deze familiedag krijgt men energie en staat verbinding nóg centraler. We hebben vorig jaar in een totaal ontspannen en sfeervolle setting aan het water genoten van allerlei activiteiten. 

Wat kunnen we verwachten van de komende editie van het REEFenement?
We halen de bourgondier dit jaar in ons naar boven, want dit jaar wordt het REEFenement in de meest bourgondische stad Den Bosch georganiseerd. Met als thema: Bonne Santé! Wat voort komt uit de Franse cultuur en "goede gezondheid" betekent. We leggen de nadruk op gezelligheid, samenzijn en genieten van het leven. Het belooft een compleet onbezorgde dag te worden voor de gehele REEF familie; met culinaire hoogstandjes, entertainment en volop gezelligheid. Ik kan niet wachten!

REEFenement 2022

Vorig jaar stond het REEFenement in teken van het zoete leven, het goede leven. Of hoe het Italiaanse gezegde luidt: La dolce vita! Het was een zeer geslaagde dag waarin we Experience Island, ons eigen privé strand, omtoverde tot een klein italië in REEF-stijl.

Het REEFenement is een jaarlijks terugkerend evenement en hét moment van het jaar wat je niet wil missen! Wil je er volgend jaar bij zijn?

Bekijk onze vacatures