Terug naar overzicht

Het REEFenement, een bourgondische dag vol gezelligheid en samenzijn!

De familiedag van het jaar, het REEFenement. Het was ook dit jaar weer een spektakel! 

Op zondag 10 september 2023 hebben we weer een fantastisch REEFenement beleefd met z’n allen in het sfeervolle ’s Hertogenbosch! In deze gezellig Brabantse stad stond de REEF-familie centraal. Met een breed assortiment aan activiteiten hebben we er een onvergetelijke dag van gemaakt. 

REEFenement

Het REEFenement is een jaarlijks familiefeest voor jong en oud. Iedereen is welkom op deze dag, waarop onze medewerkers en hun familie samenkomen om elkaar nóg beter te leren kennen, kennis te delen, inspiratie op te doen, te ontspannen en te genieten.

Bonne Santé

Dit jaar stond het REEFenement in het teken van bourgondische gezelligheid. Hierbij staat de kwaliteit van samenzijn, eten en drinken hoog in het vaandel. Dit vertaalde zich door in een dag vol plezier en verwennerij; lekker eten en drinken, samenkomen met collega's, familie en vrienden, een prachtige omgeving en heerlijk weer. Van Bossche bollen maken tot rondvaart over de grachten, REEF heeft weer alles uit de kast getrokken om er een fantastisch spektakel van te maken. We hebben genoten en geproost op een goede gezondheid. Ofwel: Bonne Santé!

Meer informatie?

Heeft u vragen over werken bij REEF of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met:

Chris Reef
directeur / eigenaar

Maak kennis met de REEF-familie

Verbinding staat voorop tijdens het REEFenement. Deze dag leren collega's elkaars naasten kennen en hierdoor ook elkaar weer een stukje beter. Ook de kleine REEF-ers kunnen deze dag helemaal los gaan, dit keer in de knutselhoek en de speurtocht in de stad. Al met al is het REEFenement er voor iedereen! 

Verbreed je horizon

Tijdens het REEFenement was er genoeg te ontdekken. We hebben ons verspreid over heel de stad. Van Bossche bollen en worstenbroodjes maken tot Whiskey en Wijnproeverij workshop, daarnaast konden alle REEF-er ook de boot op en genieten van al het moois wat s' Hertogenbosch te bieden heeft. Naast de vele smaken die het REEFenement deze dag te bieden had trekken we dit natuurlijk ook door in onze werkzaamheden en werken we samen met wél 10 veschillende vakgebieden. 

onze teams jouw collega's

Successen vieren!

Naast alle activiteiten hebben we ook stil gestaan bij de successen die we dit jaar behaald hebben. We hebben heerlijk gegeten en afgesloten met een DJ, waarbij even de voetjes van de vloer gingen. Ofwel het REEFenement was weer een groot succes waar we trots op mogen zijn! Op naar de volgende editie!

Wij zijn continu op zoek naar de volgende REEF-er die ook kan gaan genieten van het REEFenement. Ben jij of ken jij iemand die ons hoofdkantoor de volgende 'boost' kan geven?

Bekijk onze corporate vacatures