yandex counter
Zoek Alle vacatures

Jubilerende REEF-projectspecialisten Roy Boermeester en Dirk Lathouwers

Door: REEF / 17 juli 2017 / Personeel en organisatie

Roy Boermeester en Dirk Lathouwers zijn al 5 jaar actief als projectspecialist bij REEF personeel en organisatie. Vrijdag werden ze daarom in het zonnetje gezet op het REEF-kantoor. Het werd een feestelijke bijeenkomst, ook vele specialisten en oud-collega's waren aanwezig.
lees meer...

Servicekosten onder de loep - REEF-projectspecialist José Witvliet bij Area Wonen

Door: REEF / 11 juli 2017 / Bouw en infra

REEF-projectspecialist José Witvliet is actief op een project bij bedrijfsbureau Area. Area is een woningcorporatie met zo'n 8.000 woningen in de regio Veghel-Uden. Het afdelingsbureau deed onderzoek naar de servicekosten van alle complexen en berichtten hierover in de Areander, het bewonersblad van Area. Het volledige artikel:   Wanneer je woont in één van de complexen van Area betaal je, naast de kale huur ook servicekosten. Maar wat houden deze kosten precies in? Bij Area vallen onder de servicekosten onder meer: gas, water en licht, schoonmaakkosten, ramen wassen, groenvoorziening en eventueel de uren die een huurmeester maakt. Toch komen er regelmatig vragen of bezwaren over deze kosten. Afdeling bedrijfsbureau van Area nam de koe bij de hoorns en besloot vorig jaar om de servicekosten van alle complexen goed onder de loep te nemen. In gesprek met Arno van Berlo, teamcoach bedrijfsbureau Area en José Witvliet, medewerker bedrijfsbureau Area over wat dit tot nu toe heeft opgeleverd voor zowel Area als bewoners.
lees meer...

Kom tot excellente dienstverlening binnen het sociaal domein door anders te leren kijken

Door: REEF / 05 juni 2017 / Recht

Mevrouw Claudi van Dongen was discussieleider bij de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op de High Tech Campus. Het thema van deze bijeenkomst was: Kom tot excellente dienstverlening binnen het sociaal domein door anders te leren kijken.
lees meer...

Creëer de gewenste organisatie-inrichting en -cultuur bij een gemeentelijke herindeling

Door: REEF / 05 juni 2017 / Personeel en organisatie

De heer Alistair Douglas was discussieleider bij de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op de High Tech Campus. Het thema van deze bijeenkomst was: Creëer de gewenste organisatie-inrichting en -cultuur bij een gemeentelijke herindeling.
lees meer...

Toekomstgericht bouwen met Smart Building technologie

Door: REEF / 30 mei 2017 / Installatietechniek

De heer Johan van Gerven was discussieleider bij de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op de High Tech Campus. Deze bijeenkomst stond in het teken van toekomstgericht bouwen met Smart Building technologie.
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 280