Zoek Alle vacatures

Milieutoezicht bij de Regionale Uitvoeringsdienst Zuid-Limburg / Bas van Venrooij

Door: REEF / 10 mei 2019 / VTH

REEF-projectspecialist Bas van Venrooij is verantwoordelijk voor het uitvoeren van milieucontroles bij industriële bedrijven voor de Regionale Uitvoeringsdienst Zuid-Limburg. Hij beoordeelt industriële bedrijven op het naleven van de geldende wet- en regelgeving.
lees meer...

Wat komt er op ons af met de nieuwe Omgevingswet?

Door: REEF / 01 mei 2019 / HSE

Naar verwachting gaat op 1 januari 2021 de nieuwe Omgevingswet in. Veel aspecten zijn nog onbekend en behoeven nog aandacht. Maar de basis is gelegd. De gemeentes krijgen veel vrijheid om invulling te geven aan normen en regels, echter moeten deze wel voldoen aan landelijk gestelde kaders. Wat zijn de belangrijkste veranderingen?
lees meer...

WELL-gecertificeerd gebouw: focus op gezondheid van mensen

Door: REEF / 24 april 2019 / Installatietechniek

Energieneutraal bouwen wordt minder bijzonder. Steeds meer bedrijven zijn bezig met duurzaamheid en een prettige werkomgeving voor medewerkers. Bouwen volgens de WELL-standaard zorgt voor een gezond gebouw met een beter leefklimaat voor de gebruikers. Met als gevolg een hogere productiviteit en lager ziekteverzuim.
lees meer...

Jeugdconsulent Yvonne van Kruchten adviseert over passende jeugdhulp

Door: REEF / 22 april 2019 / Sociaal en juridisch

REEF-projectspecialist Yvonne van Kruchten heeft 24 jaar ervaring binnen jeugdzorg en is werkzaam als jeugdconsulent bij de gemeente. Yvonne adviseert gezinnen over passende jeugdhulp. Ze vindt het belangrijk om te werken vanuit de cliënt: ze verdiept zich in de hulpvraag en probeert te achterhalen waar de behoefte ligt. Met een onafhankelijke blik bepaalt zij of er hulpverlening nodig is en welke.
lees meer...

Een succesvol aanbestedingstraject voor de jeugdhulp door 7 goede gewoonten

Door: REEF / 19 april 2019 / Sociaal en juridisch

Hoe kun je als gemeente omgaan met aanbestedingen? En hoe zorg je ervoor dat je een succesvol aanbestedingstraject doorloopt voor de jeugdhulp?
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 379
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.