Zoek Alle vacatures

#REEFenement 2019: terugblik op een geslaagde familiedag

Door: REEF / 15 juli 2019 / Algemeen

Op zondag 23 juni 2019 genoten onze medewerkers, relaties en hun families van een zomers festival in de Efteling. Bekijk de video voor een uitgebreide sfeerimpressie van de dag.
lees meer...

Milieu-inspecties bij Omgevingsdienst IJmond / Ryan Glans

Door: REEF / 12 juli 2019 / VTH

REEF-projectspecialist Ryan Glans is dierenliefhebber en heeft deze hobby gecombineerd met zijn werk. Voor zijn werk, als milieu-inspecteur voor agrarische bedrijven bij omgevingsdienst IJmond, komt hij dagelijks bij bedrijven omringd door dieren. Denk aan paardenfokkers en maneges, melkveehouderijen, schapen- en geitenhouders en zelfs een kleine dierentuin. Hij inspecteert deze bedrijven op geldende wet- en regelgeving. Indien nodig schrijft hij de bedrijven aan op eventuele overtredingen. Daarnaast is het belangrijk dat alle informatie aan het digitale dossier gevoegd wordt.
lees meer...

REEF-projectspecialiste Danique implementeert groeistrategie bij Vanderlande

Door: REEF / 09 juli 2019 / Personeel en organisatie

Danique is een REEF-projectspecialist, zij is projectmedewerker bij Vanderlande (transportsystemen). Vanderlande maakt een enorme groei door en de ambitie van Vanderlande is om leider te worden op het gebied van transportsystemen. Danique geeft vanuit haar kennis en ervaring ondersteuning en advies over de implementatie van de groeistrategie.
lees meer...

Duurzaamheid en gezondheid in gebouwen: hoe werkt dat in de praktijk?

Door: REEF / 03 juli 2019 / Installatietechniek

Van gebouwen wordt een hoge energieprestatie verwacht en er dient efficiënt omgegaan te worden met hulpbronnen. Bovendien staat de gebruiker centraal bij het ontwerp van een gebouw, zodat de gezondheid en het welzijn worden ondersteund. Dit komt ten goede aan de vitaliteit en productiviteit van medewerkers. Deze duurzaamheidseisen en hoge gezondheidseisen resulteren in complexe multidisciplinaire vraagstukken voor gebouweigenaren, adviseurs en installateurs. Hoe bevordert technologie de gebruikerservaring van een gebouw, zodat het een ‘assistent’ is van de gebruiker? Wat doet dit met de productiviteit en motivatie van medewerkers? En wat betekenen de LEED, BREEAM en WELL-certificering voor u bij het realiseren van duurzame en gezonde gebouwen?
lees meer...

De AVG en de spelregels voor verwerking persoonsgegevens binnen gemeenten

Door: REEF / 25 juni 2019 / Sociaal en juridisch

Sinds 25 mei 2018 gelden er vanuit de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) strengere spelregels voor het vastleggen en verwerken van persoonsgegevens. De AVG vraagt een andere manier van werken voor medewerkers binnen een gemeente die persoonsgegevens verwerken.  Aan welke noodzakelijke eisen moet een gemeente zich houden om te voldoen aan de AVG? Wat staat er in de wettekst en welke aanvullende eisen zijn nodig? Hoe zorgt u ervoor dat uw werk werkbaar blijft?
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 391
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.