yandex counter
Zoek Alle vacatures

Kennissessie Privacywet

Door: REEF / 16 februari 2018 / Recht

Jurist Dennis van den Broek vertelde u over de juridische kant van de nieuwe algemene verordening gegevensbescherming. Waarna recruitment professional Bernadine Dirks de praktische vertaling maakte op het gebied van recruitment.
lees meer...

Vind een baan die bij je past met de sollicitatie journey

Door: REEF / 12 februari 2018 / Algemeen

Dit jaar is het aantal vacatures gestegen naar ruim 200.000 vacatures (bron: CBS). Dit is een forse stijging ten op zichte van de economische crisis in 2008. Wat ga je doen? Blijven zitten in je huidige functie of toch oriënteren voor een nieuwe baan? Michelle Bonten, recruiter bij REEF, neemt je graag mee in de sollicitatie journey. Het is namelijk de ideale tijd om na te denken over een vervolgstap in je carrière.
lees meer...

De rol van een kwaliteitsmedewerker

Door: REEF / 08 februari 2018 / Recht

Kwaliteitsmedewerkers bij een gemeente zijn van belang binnen een Wmo-team. Het is eigenlijk de schakel tussen beleidsmedewerkers en Wmo-consulenten. In dit artikel vertelt Sandra Heeren, momenteel beschikbaar als kwaliteitsmedewerker, je graag haar visie op de toegevoegde waarde van deze functie bij gemeenten. Ze is werkzaam binnen het sociaal domein en heeft ervaring in deze functie.
lees meer...

Nieuwe groep enthousiaste REEF-projectspecialisten weer van start gegaan met het speciale REEF-opleidingstraject

Door: REEF / 05 februari 2018 / Algemeen

Als projectspecialist van REEF doe je werkervaring op bij verschillende opdrachtgevers. Maar projectmatig werken is een vak apart. Daarom ontwikkelde REEF een speciaal opleidingstraject, waarbij de deelnemers getraind worden in precies die competenties en vaardigheden die nodig zijn om het projectmatig werken voor iedereen tot een succes te maken. De persoonlijke groei van onze REEF-projectspecialisten stimuleert immers die van REEF en –via succesvolle projecten- ook die van onze opdrachtgevers.
lees meer...

Acht REEF-projectspecialisten Lean Six Sigma Yellow Belt gecertificeerd

Door: REEF / 24 januari 2018 / Algemeen

Vanaf nu zijn de eerste acht REEF-projectspecialisten Lean Six Sigma Yellow Belt gecertificeerd. Na voltooiing van vier REEF-trainingen op het gebied van Lean-management, hebben ze ter afronding deelgenomen aan een werksessie Lean. 
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 312