yandex counter
Zoek Alle vacatures

Waarom je kiest voor het drukke terras

Door: REEF / 06 april 2018 / REEF leidt op

“Jongens, schrijf dit maar even op, het is belangrijk: hoe meer argumenten je gebruikt, hoe minder draagvlak je krijgt van je omgeving". Manon Vos, accountmanager REEF leidt op, pakt haar pen en schrijft ijverig de instructies van de trainer Maurice Jennekens, een van de specialisten op het gebied van beïnvloeding, op in haar aantekeningenboekje, net zoals iedereen. Zo begon de training ‘Beïnvloeden zonder dwang’ die ze vorige week volgde. 
lees meer...

Werken als recruiter bij de grootste hightech organisatie in de Brainport regio

Door: REEF / 26 maart 2018 / Personeel en organisatie

  De grootste hightech organisatie in de Brainport regio is op zoek naar 2500 mensen dit jaar en Annicka van Erp, projectspecialist bij divisie Personeel en Organisatie, is aangesteld om hen hierbij te ondersteunen. Samen met collega-recruiters en Accenture zijn zij continu op zoek naar talent voor de vele verschillende afdelingen. 
lees meer...

Beheren van Beheer & Onderhoud in een technische omgeving

Door: REEF / 14 maart 2018 / Installatietechniek

John Hendriks was discussieleider bij de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op de High Tech Campus. Deze bijeenkomst stond in het teken van het beheren van Beheer & Onderhoud in een technische omgeving.
lees meer...

Leer HR-analytics in te zetten om datagedreven beslissingen te nemen

Door: REEF / 08 maart 2018 / Personeel en organisatie

Mygell Isselt was discussieleider bij de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op de High Tech Campus. Deze bijeenkomst stond in het teken van het inzetten van HR-analytics om datagedreven beslissingen te nemen.
lees meer...

Ontdek de kansen en gevolgen van de Omgevingswet

Door: REEF / 05 maart 2018 / Bouw en infra

Paul Heinsbroek was discussieleider bij de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op de High Tech Campus. Deze bijeenkomst stond in het teken van de kansen en gevolgen van de Omgevingswet.
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 319