yandex counter
Zoek Alle vacatures

Logistics Engineer: allocatieperformance, voorraadontwikkelingen, projectmanagement en verbeteren van logistieke processen.

Door: REEF / 15 september 2017 / Supply chain

REEF-projectspecialist Mike Brekelmans is als logistic engineer verantwoordelijk voor het meten van de allocatieperformance, het analyseren van leveranciersprestaties, en het beheersen van voorraadontwikkelingen om vervolgens structurele verbeteringen door te voeren. Belangrijk onderdeel van het project bij een printerfabrikant is het vinden van operationele oplossingen in het geval van tekortkomingen of escalaties bij leveranciers. Daarnaast neemt Mike deel aan speciale interdisciplinaire teams voor kleine verbeteringen en kortlopende probleemoplossende projecten. Verder is er ruimte voor verbeterprocessen (Kaizens), projectmanagement (phase in- / phase out-planningen) en heeft hij de verantwoordelijkheid voor de LPI (Logistic Performance Indicator) van (interne) leveranciers.
lees meer...

Winnares REEFenement 2017 Kim van Gils op zeilavontuur

Door: REEF / 12 september 2017 / Algemeen

Het REEFenement is alweer even achter de rug, maar nog niet alle prijzen waren verzilverd. De hoofdprijs, een dagje varen op het REEF-zeiljacht ‘De Paxos’, werd gewonnen door Kim van Gils. Afgelopen weekend was het zover, Kim ging samen met Fleur, Lex en Jaap op zeilavontuur in Willemstad. 
lees meer...

/Waarom? zijn er steeds meer vacatures zonder passende invulling

Door: REEF / 31 augustus 2017 / Algemeen

Om proactief te werven heb je naast tijd en expertise de juiste middelen nodig. Denk aan een account op de cv-databanken en LinkedIn om te kijken of de geschikte kandidaat zijn profiel heeft gepubliceerd. Dit alles vraagt om tijd, expertise en middelen op het gebied van recruitment. Lees meer in dit artikel.
lees meer...

Tweede opleidingstraject tot gecertificeerd REEF-projectspecialist van start

Door: REEF / 28 augustus 2017 / Algemeen

In maart 2017 startte de eerste groep REEF-projectspecialisten met de opleiding tot gecertificeerd specialist. Vanmiddag verwelkomen we een nieuwe, tweede groep REEF-projectspecialisten tijdens de kick-off van een nieuw opleidingstraject. 
lees meer...

Trots op de REEF-familie

Door: REEF / 20 juli 2017 / Algemeen

Deze maand heeft de REEF-familie een gezellige dag gehad tijdens het REEFenement 2017 bij 't Boothuys in Valkenswaard. “We zijn immers met z'n allen elke dag hard aan het werk om onze carrière en daarmee ook REEF zelf nog succesvoller te maken. Om het gewenste resultaat te behalen, is het belangrijk om af en toe even te ontspannen. Vandaar de REEF-familiedag waarbij partners en kinderen ook van harte welkom!”, aldus Chris Reef. Om een indruk te krijgen van de REEF-familiedag, lees verder en bekijk alle foto’s van het REEFenement 2017.
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 285