Zoek Alle vacatures

Leer hoe NEN 2767 grip geeft op uw assets

Door: REEF / 02 augustus 2018 / Installatietechniek

Mark Cornelissen was discussieleider bij de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op de High Tech Campus. Deze bijeenkomst stond in het teken van NEN 2767 en hoe dit grip kan geven op uw assets.
lees meer...

/Waarom? HR-adviseur binnen gemeenteland uitdagend is

Door: REEF / 27 juli 2018 / Personeel en organisatie

De decentralisatie bij de rijksoverheid, waarbij taken verschoven zijn naar de gemeentes, de transitie, betekent een enorme uitbreiding van het takenpakket van de gemeente. Ook binnen de gemeente Heerlen was sprake van de  invoering van “de drie d’s” (decentralisaties): Participatiewet, AWBZ en de Jeugdzorg. Dit kwam bij gemeente Heerlen na een interne  reorganisatie van de afdeling Werkgelegenheid en Sociale Zaken. REEF ondersteunde de gemeente in dit proces door het adviseren over de bedrijfsvoering en strategie en het (mede-) ontwikkelen en evalueren van concernbeleid. Het project werd uitgevoerd door REEF-projectspecialist en P&O-adviseur Roy Boermeester voor de afdeling Werkgelegenheid en Sociale Zaken en de afdeling Welzijn.
lees meer...

De consequenties van invoering van de AVG voor woningcorporaties en gemeenten

Door: REEF / 09 juli 2018 / Bouw en infra

Albert Jan de Vries was discussieleider bij de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op de High Tech Campus. Deze bijeenkomst stond in het teken van de consequenties van invoering van de AVG voor woningcorporaties en gemeenten.
lees meer...

Ontdek hoe cultuur en gedrag het slagingspercentage van operational excellence-trajecten verhoogt

Door: REEF / 06 juli 2018 / Supply chain

Gert Linthout en Leon van der Loo waren discussieleider bij de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op de High Tech Campus. Deze bijeenkomst stond in het teken van het ontdekken hoe cultuur en gedrag het slagingspercentage van operational excellence-trajecten verhoogt.
lees meer...

REEF recht wordt REEF sociaal en juridisch

Door: REEF / 22 juni 2018 / Sociaal en juridisch

In het verleden waren de projectspecialisten van REEF recht allemaal juristen. Door de aanhoudende en toenemende vraag zijn er steeds meer projectspecialisten actief binnen het sociaal domein. Omdat 'recht' de lading niet meer dekt, gaat de divise daarom verder onder de naam REEF sociaal en juridisch.
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 326
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten