Zoek Alle vacatures

WELL-gecertificeerd gebouw: focus op gezondheid van mensen

Door: REEF / 24 april 2019 / Installatietechniek

Energieneutraal bouwen wordt minder bijzonder. Steeds meer bedrijven zijn bezig met duurzaamheid en een prettige werkomgeving voor medewerkers. Bouwen volgens de WELL-standaard zorgt voor een gezond gebouw met een beter leefklimaat voor de gebruikers. Met als gevolg een hogere productiviteit en lager ziekteverzuim.
lees meer...

Als jeugdconsulent werken vanuit de cliënt

Door: REEF / 22 april 2019 / Sociaal en juridisch

REEF-projectspecialist Yvonne van Kruchten heeft 24 jaar ervaring binnen jeugdzorg en is werkzaam als jeugdconsulent bij de gemeente. Yvonne adviseert gezinnen in passende jeugdhulp. Ze vindt het belangrijk om te werken vanuit de cliënt: ze verdiept zich in de hulpvraag en probeert te achterhalen waar de behoefte ligt. Met een onafhankelijke blik bepaalt zij of en welke hulpverlening nodig is.
lees meer...

Bewustwording van de risico's - HSE / Marcel Karger

Door: REEF / 19 april 2019 / HSE

REEF-projectspecialist Marcel Karger is verantwoordelijk voor de veiligheid van de bouwplaatsmedewerkers bij de realisatie van een nieuwe hal – inclusief installaties – voor een nieuwe productielijn voor Sekisui S-Lec in Roermond. De werkzaamheden worden uitgevoerd door S-MAX, een combinatie van Heijmans en Engie.
lees meer...

Een succesvol aanbestedingstraject voor de jeugdhulp door 7 goede gewoonten

Door: REEF / 19 april 2019 / Sociaal en juridisch

Hoe kun je als gemeente omgaan met aanbestedingen? En hoe zorg je ervoor dat je een succesvol aanbestedingstraject doorloopt voor de jeugdhulp?
lees meer...

Training: de Omgevingswet in de praktijk

Door: REEF / 17 april 2019 / VTH

Projectspecialisten bij REEF verbeteren dagelijks hun vakkennis. Daarom kwamen dinsdagavond 16 april de projectspecialisten van REEF VTH bijeen om te discussiëren en kennis te delen over de Omgevingswet, die per 1 januari 2021 in werking treedt. REEF organiseerde hiervoor, in samenwerking met Inge Dijkhuizen van Dijkhuizen Omgevingstraining, een praktische training.
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 377
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.