Zoek Alle vacatures

Terugblik REEF-nieuwjaarsborrel

Door: REEF / 28 januari 2020 / Algemeen

2019 was een interessant en succesvol jaar! We zijn gegroeid: financieel, in collega’s, in aantal vierkante meters en in expertise. Daarnaast hebben we de organisatiestructuur en onze interne processen bijgeschaafd. Zo is bijvoorbeeld de nieuwe HR-cyclus ingericht, hebben we REEF carrièremanagement uitgebreid en zijn we druk geweest met het inrichten van nieuwe, functionele systemen zoals ons CRM systeem en het urenportal. 
lees meer...

Titel ‘REEF-project van het jaar 2019’ gaat naar het complexe bouwkundige project bij DAF

Door: REEF / 24 januari 2020 / Algemeen

De afgelopen weken heeft iedereen zijn of haar stem kunnen uitbrengen op hun favoriete REEF-project van het jaar 2019. Tijdens de nieuwjaarsborrel werd bekend gemaakt welk project de titel ‘REEF-project van het jaar 2019’ heeft gewonnen. Dit jaar gaat de titel “REEF-project van het jaar” naar het complexe bouwkundig project bij DAF,  waar projectspecialist Robert Arts werkzaam is als bouwkundig project engineer.
lees meer...

Leer hoe u middels het impliq-model grip houdt op onderhoud

Door: REEF / 27 december 2019 / Proces en productie

Onderhoudsafdelingen staan voor veel uitdagingen: de productie moet sneller, beter en tegen minder kosten. Want stilstand in productie kost omzet en belemmert daardoor groei en betrouwbare productie. Tegen welke uitdagingen loopt uw organisatie aan? Hoe gaat u om met groei en veranderingen binnen uw organisatie? Of met toeleveranciers die zelf veranderen? 
lees meer...

Het nieuwe akoestische landschap: wat zijn de gevolgen van de Aanvullingswet geluid Omgevingswet?

Door: REEF / 16 december 2019 / VTH

Op 2 juli is het voorstel voor de Aanvullingswet geluid Omgevingswet aangenomen door de Tweede Kamer. Wat betekenen de nieuwe geluidregels voor de ondernemers? Zijn er nu minder regels en is er meer ruimte voor initiatieven? Hoe gaan we om met het ruimtegebrek in Nederland? Hoe waarborgen we een goed woon- en leefklimaat zonder dat bedrijven worden belemmerd in hun bedrijfsvoering? En hoe gaat u als (medewerker van de) overheid om met de nieuwe verantwoordelijkheid van akoestische invulling van gebieden?
lees meer...

''Excellent innoveren'' voor een toekomstbestendige organisatie in de maakindustrie

Door: REEF / 15 december 2019 / Research and development

Er komt veel op de maakindustrie af. Nieuwe technologieën zoals 3D printing, robots, AI, VR, machine vision en drones dienen zich nadrukkelijk aan. Daarnaast vinden er diverse ontwikkelingen plaats bij de klant, in de keten, de markt en in de maatschappij. Denk aan de groeiende behoefte aan nieuwe producten, services en samenwerking in de keten. Daarbij neemt de concurrentie toe van onder andere Chinese maakbedrijven die hele ketens digitaal gaan opzetten. Hoe ga je om met deze ontwikkelingen? Beschouw je nieuwe technologieën en ontwikkelingen als bedreigingen of zet je ze om in enorme kansen? En hoe trek je innovatie breder dan alleen technische innovatie?
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 415
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.