Zoek Alle vacatures

De nieuwe wet GGZ en aanstaande gevolgen

Door: REEF / 08 november 2019 / Sociaal en juridisch

Per 1 januari 2020 gaat de Wet verplichte GGZ (WvGGZ) in werking. Voor u als gemeente heeft dit grote gevolgen. Het belangrijkste doel van deze wetswijziging is het versterken van de rechtspositie van personen met een psychische stoornis, die tegen hun wil zorg krijgen. De wet wil het toepassen van dwang voor een gedwongen opname voorkomen en de duur zoveel mogelijk beperken. Wat houdt deze wet precies in? Wat zijn de gevolgen hiervan voor gemeenten, cliënten en GGZ-instellingen? En hoe kunt u zich hier als gemeente op voorbereiden?
lees meer...

Slimme robotisering: ontdek de kansen binnen productie- en logistieke omgevingen

Door: REEF / 05 november 2019 / Proces en productie

Welke rol kunnen deze robots spelen in het material handling proces binnen productie- industriële en logistieke omgevingen? Wat zijn de voordelen vanuit bedrijfstechnisch perspectief en vanuit de menselijke kant? En is robotisering rendabel voor uw bedrijf? Lees het in de infographic die u hier kunt downloaden.
lees meer...

Succesvolle bijeenkomst 'Programma Aanpak Stikstof'

Door: REEF / 01 november 2019 / VTH

De ontwikkelingen en uitspraken rondom de PAS zijn van groot belang voor VTH-professionals en hebben directe gevolgen voor de regio waarbinnen zij werkzaam zijn. Projecten liggen stil onder andere doordat vergunningen alsnog aangevraagd dienen te worden. Om op de hoogte te blijven van de recente ontwikkelingen kwamen professionals uit het vakgebied VTH, bouw, infra en juridisch deze week bij REEF samen tijdens de training 'Programma Aanpak Stikstof'.
lees meer...

VTH meets basisregistraties

Door: REEF / 31 oktober 2019 / VTH

In de veranderende omgeving van overheidsorganisaties, vormen de basisregistraties een enorme belangrijke bron aan informatie voor gemeentelijke diensten. Basisregistraties zijn cruciaal om werkprocessen efficiënt en betrouwbaar te laten verlopen. Toch worden ze onvoldoende benut, doordat lang niet alle gemeentelijke diensten volledig op de hoogte zijn van de beschikbare informatie. Wat kun je als afdeling VTH nu met de basisregistraties? Wat is het belang, nut en noodzaak? Anderzijds, wat kan een basisregistratiemedewerker met de kennis en input van de afdeling VTH?
lees meer...

Het nieuwe samenwerken begint bij de ander... of toch bij jezelf?

Door: REEF / 25 oktober 2019 / Personeel en organisatie

Een grote uitdaging in het nieuwe samenwerken is om als team verbinding te houden met elkaar en effectief samen te werken, ook als je niet elke dag naast elkaar zit en dezelfde tijden werkt. Hoe doe je dat? We hebben twee experts met tegenstrijdige standpunten uitgenodigd om hun visie toe te lichten en samen met ons te kijken waar de verschillen en overeenkomsten liggen. Waar ligt nu volgens jou de waarheid en wat vormt de optimale basis voor het nieuwe samenwerken in jouw organisatie?
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 403
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.