yandex counter
Zoek Alle vacatures

Johan Hermens is REEF-projectspecialist van het jaar 2017

Door: REEF / 19 januari 2018 / Algemeen

Johan Hermens is uitgeroepen tot REEF-projectspecialist van het jaar 2017 Tijdens de nieuwjaarsborrel van REEF werd bekend gemaakt wie de titel 'REEF-projectspecialist van het jaar' heeft gewonnen. Alle zeven divisies van REEF hadden 1 projectspecialist genomineerd, waarna eenieder zijn of haar stem kon uitbrengen op de specialist van zijn keuze. Johan Hermens, die momenteel een project uitvoert bij Heineken 's-Hertogenbosch op het gebied van SHE-projectcoördinatie kwam als winnaar uit de bus.
lees meer...

Stemmen kan tot en met vrijdag - REEF-projectspecialist van het jaar

Door: REEF / 09 januari 2018 / Algemeen

Er wordt volop gestemd voor de REEF-projectspecialist van het jaar. Al meer dan 1800 mensen brachten een stem uit en er wordt volop campagne gevoerd. Ook opdrachtgevers onderschrijven de toegevoegde waarde van onze specialisten en ondersteunen bij het werven van hun REEF-projectspecialist. Heb je nog niet gestemd? Dit kan nog tot en met vrijdag 12 januari.
lees meer...

Hoe u als HR-professional van uw medewerkers ambassadeurs maakt

Door: REEF / 09 januari 2018 / Algemeen

Medewerkers zijn steeds vaker op zoek naar arbeidsvoorwaarden die inspelen op de ambitie en de behoefte aan zelfontplooiing. Naast samenwerken met gemotiveerde collega’s en inspirerende managers willen medewerkers het gevoel hebben dat het bedrijf investeert in hun welzijn en ontwikkeling. (Potentiële) werknemers aantrekken en behouden betekent daarom investeren in ontwikkelkansen en opleidingsmogelijkheden!
lees meer...

Wie volgt Astrid Dam op als REEF-projectspecialist van het jaar?

Door: REEF / 29 december 2017 / Algemeen

Voor de vijfde keer roept REEF een projectspecialist uit tot REEF-projectspecialist van het jaar. Deze specialist is opgevallen door uitzonderlijke prestaties, bijzonder veel kennis te delen of door het tonen van buitengewoon ambassadeurschap voor REEF. Vorig jaar ging de titel naar Astrid Dam van de divisie recht. Ook dit jaar heeft elke divisie een projectspecialist genomineerd. Vanaf nu kun je stemmen op jouw favoriet! Er kan gestemd worden tot en met 12 januari. De winnaar wordt bekend gemaakt op 18 januari.
lees meer...

Eerste gediplomeerde REEF-projectspecialisten

Door: REEF / 20 december 2017 / Algemeen

De eerste zes REEF-specialisten hebben hun diploma projectspecialist behaald. Na een intensief opleidingstraject, waarbij getraind is op met name vaardigheden die passen bij projectmatig werken, hebben ze getoond niet alleen vakspecialist maar ook projectspecialist te zijn.
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 307