Zoek Alle vacatures

Hygiënisch bouwen in de food en farmaceutische sector

Door: REEF / 06 december 2018 / Bouw en infra

Een controlled environment is essentieel voor een hoogwaardige productieomgeving, onder andere ook voor de productieveiligheid binnen de voedingsmiddelen- en farmaceutische productiebedrijven. Hoe borgt u die? En wat is het effect? Cleanroomtechniek is hierbij een belangrijk onderdeel. Lees meer hierover in de infographic 'Hygiënisch bouwen in de food- en farmaceutische sector'.
lees meer...

Sinterklaasreefenement 2018

Door: REEF / 29 november 2018 / Algemeen

Zondag 25 november bracht Sinterklaas samen met zijn Pieten een bezoek aan het Evoluon, waar ze samen met onze REEF-specialisten een feestje bouwden.
lees meer...

Routekaart anders werken - een cyclisch proces

Door: REEF / 27 november 2018 / Personeel en organisatie

De Omgevingswet komt eraan en alle Nederlandse (semi)overheidsinstanties bereiden zich hierop voor. Op verschillende vlakken moeten er stappen gemaakt worden. Een daarvan is anders werken en anders denken. De Routekaart Anders Werken is een hulpmiddel voor bij zo'n veranderingstraject.
lees meer...

Verhoog uw positie op de veiligheidscultuurladder

Door: REEF / 26 november 2018 / HSE

De wetgeving rondom veiligheid en kwaliteit wordt steeds strikter en complexer. Veilig werken staat de komende jaren centraal. Het verhogen van veiligheid is een combinatie van kennis en gedrag. Wat is uw positie op de veiligheidscultuurladder? Bekijk hier de infographic 'Verhoog uw positie op de veiligheidscultuurladder'.
lees meer...

De wereld voor constructeurs anno 2019

Door: REEF / 26 november 2018 / Research and development

Organisaties hebben steeds vaker te maken met steeds kortere ontwikkelingstijden en ‘first time right’ projecten. Deze trend zorgt ervoor dat er steeds minder tijd is om zaken grondig en structureel uit te zoeken en voor te bereiden. Waar liggen de uitdagingen voor de constructeurs in 2019? Lees meer hierover in de infographic 'De wereld voor constructeurs anno 2019'.
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 342
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.