yandex counter
Zoek Alle vacatures

Equipment-engineering: beheer van de gehele lifetimecyclus van equipment

Door: REEF / 17 mei 2017 / Proces en productie

REEF ondersteunt Océ Technologies bij het beheren van de gehele lifetimecyclus van equipment binnen meerdere deelprojecten. REEF-projectspecialist Maikel van Galen is als equipmentengineer verantwoordelijk voor het end-to-end equipment creation process. Tijdens dit proces - dat loopt van klantadvies, analyse, projectorganisatie, realisatie, overdracht, archivering tot aan borging in de onderhoudsfase - moet je in verschillende fases anticiperen op verschillende klantbehoeften.
lees meer...

system engineer: een project in een hightechomgeving

Door: REEF / 10 mei 2017 / Research and development

De ontwikkeling van complexe en geavanceerde onderdelen, modules, of systemen op basis van fijnmechanica, elektronica en software is een ingewikkeld proces. Eisen en specificaties moeten zowel voor systemen als voor het ontwikkelproces worden opgesteld. Hierbij dien je rekening te houden met aspecten als manufacturability, kosten, betrouwbaarheid en technische prestaties. REEF ondersteunt Frencken in dit proces op de afdeling engineering. REEF-projectspecialist Kevin Basto Perez werkt als system engineer nauw samen met onder andere de mechanical designer, system designer, production engineer en project manager.
lees meer...

Joeri van der Zee - projectmanager VTH Randstad

Door: REEF / 20 april 2017 / Algemeen

Joeri van der Zee, projectmananger bouw en infra en actief binnen VTH is terug bij REEF. Hij gaat omgevingsdiensten en gemeenten in de Randstad ondersteunen bij capaciteitsvraagstukken op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving.
lees meer...

Drie nieuwe recruiters bij REEF

Door: REEF / 20 april 2017 / Algemeen

Om onze projectmanagers en opdrachtgevers te ondersteunen bij de werving van de juiste projectspecialisten, is ons recruitment team nog verder uitgebreid met drie nieuwe recruiters. Ook staat recruiter, Patricia Voogd, in de startblokken om 1 mei aanstaande te beginnen. 
lees meer...

/Waarom? HR-adviseur binnen gemeenteland uitdagend is

Door: REEF / 06 april 2017 / Personeel en organisatie

De decentralisatie bij de rijksoverheid, waarbij taken verschoven zijn naar de gemeentes, de transitie, betekent een enorme uitbreiding van het takenpakket van de gemeente. Ook binnen de gemeente Heerlen was sprake van de  invoering van “de drie d’s” (decentralisaties): Participatiewet, AWBZ en de Jeugdzorg. Dit kwam bij gemeente Heerlen na een interne  reorganisatie van de afdeling Werkgelegenheid en Sociale Zaken. REEF ondersteunde de gemeente in dit proces door het adviseren over de bedrijfsvoering en strategie en het (mede-) ontwikkelen en evalueren van concernbeleid. Het project werd uitgevoerd door REEF-projectspecialist en P&O-adviseur Roy Boermeester voor de afdeling Werkgelegenheid en Sociale Zaken en de afdeling Welzijn.
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 275