Zoek Alle vacatures

Het was een fantastisch REEFenement

Door: REEF / 05 oktober 2018 / Algemeen

Ieder jaar vindt het REEFenement plaats waar onze medewerkers en hun gezinnen samen genieten van een geheel verzorgde dag. Samen genieten wij van een dag waarin we ons ontspannen of juist inspannen tijdens activiteiten. Ook dit jaar hebben wij weer een fantastische REEF-familiedag beleefd op zondag 30 september. 
lees meer...

Werken als master data specialist bij Hearthside Food Solutions

Door: REEF / 30 augustus 2018 / Supply chain

REEF-projectspecialist Gerton Westrek voert als master data specialist een project uit bij Hearthside Food Solutions, een bedrijf dat gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van voedingsrepen. Hearthside Food Solutions had in andere landen al eerder focus op SAP en vanaf 2017 ook in Nederland. Bij het moederconcern werd al gebruik gemaakt van SAP, wat voor Gerton de taak opwierp om de masterdata uit het oude systeem van Hearthside Food Solutions gereed te maken voor een upload naar SAP. Door eerdere samenwerkingen in andere landen, beschikken ze al over een eigen SAP-implementatieteam. In samenwerking met hen is Gerton begin september 2017 gestart met het project, met als doel om op 1 januari 2018 “live” te gaan met SAP. Voordat ze daadwerkelijk “live” gingen hebben er 3 tot 4 testrondes plaats gevonden. Inmiddels is Hearthside Food Solutions live gegaan met SAP en helpt Gerton nog een tijd mee om SAP verder te vullen met ontbrekende en nieuwe data.
lees meer...

Intervisie BBQ supply chain

Door: REEF / 29 augustus 2018 / Supply chain

Vier keer per jaar vindt er een supplychain-intervisie-sessie plaats waarin de specialisten uit ons supply chain team kennis delen. Afgelopen woensdag 22 augustus deden we dit onder het genot van een drankje en BBQ. 
lees meer...

/Waarom? jouw talenten inzetten op de arbeidsmarkt

Door: REEF / 27 augustus 2018 / Sociaal en juridisch

De motivatie om je werk te doen hangt samen met de competenties die je ontwikkeld hebt. Wanneer deze beide sterk ontwikkeld zijn, ben je een toptalent. Belangrijk daarbij is dat je trouw blijft aan jezelf en dat je continu jezelf afvraagt of jouw sterke punten het grootste gedeelte van je werkzaamheden kunt toepassen in je baan. Op deze manier stijgt je energie en vitaliteit. Je gaat dan elke ochtend met plezier naar je werk. Een goed voorbeeld daarvan is prinses Meghan Markle. Hoe zij dat heeft gedaan? Dat lees je in dit artikel met als focus hoe je jouw talenten inzet op de arbeidsmarkt.  
lees meer...

Leer hoe NEN 2767 grip geeft op uw assets

Door: REEF / 02 augustus 2018 / Installatietechniek

Mark Cornelissen was discussieleider bij de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op de High Tech Campus. Deze bijeenkomst stond in het teken van NEN 2767 en hoe dit grip kan geven op uw assets.
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 330
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten