yandex counter
Zoek Alle vacatures

nieuwe Omgevingswet = cultuurverandering

Door: REEF / 07 november 2017 / Personeel en organisatie

De nieuwe Omgevingswet komt er. Volgens de huidige planning treedt deze in 2021 in werking. Omdat de verandering ten opzichte van de huidige wet voor 80% betrekking heeft op houding en gedrag hebben we te maken met een proces van jaren. REEF-projectspecialist Annemie van Loon is HR-projectleider invoering Omgevingswet en momenteel actief op een project bij Waterschap Vallei en Veluwe.
lees meer...

De arbeidsrechtelijke gevolgen van het regeerakkoord

Door: REEF / 06 november 2017 / REEF geeft raad

Uit het regeerakkoord blijkt dat er op arbeidsrechtelijk gebied weer een aantal belangrijke zaken gewijzigd zullen gaan worden. Alhoewel de feitelijke uitvoering in de praktijk nog zal worden vastgesteld, hebben wij de belangrijkste gevolgen op een rij gezet.
lees meer...

Demotie als alternatief voor ontslag

Door: REEF / 02 november 2017 / REEF geeft raad

Gedurende een dienstverband kunnen zowel de werkgever als werknemer tot de conclusie komen dat de werknemer niet meer functioneert in zijn huidige functie. Is dan ontslag de enige optie? Nee. Ook een demotie behoort tot de mogelijkheden echter dien je daar wel zorgvuldig mee om te gaan.
lees meer...

Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Door: REEF / 30 oktober 2017 / REEF geeft raad

Vanaf 25 mei 2018 wordt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. De Wet bescherming persoonsgegevens geldt dan niet meer. REEF geeft Raad heeft een handig stappenplan gemaakt om uw organisatie AVG-proof te maken.
lees meer...

Leer hoe omgevingsbewust werken van meerwaarde is binnen de nieuwe Omgevingswet

Door: REEF / 16 oktober 2017 / Recht

Mevrouw Kim van Ingen was discussieleider bij de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op de High Tech Campus. Het thema van deze bijeenkomst was: Leer hoe omgevingsbewust werken van meerwaarde is binnen de nieuwe Omgevingswet De opgedane kennis en essentie van deze bijeenkomst zijn samengevat in deze infographic:
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 294