Zoek Alle vacatures

Vijf snelle tips voor een betere veiligheidscultuur

Door: REEF / 06 juni 2018 / VTH

Er is een omslag gaande in, met name, de zorgsector van regelgericht naar risicogericht werken. Men ziet steeds meer in dat het in kaart brengen van risico's en deze af te wegen effectiever werkt dan puur en alleen regels in acht te nemen. De veiligheidscultuur wordt op deze manier ook versterkt omdat er meer aandacht besteed wordt aan de bewustwording van de risico's bij medewerkers en hoe zij moeten handelen als er iets gebeurt. Wat is nu precies het verschil tussen deze twee manieren van werken en hoe creëer je een sterke veiligheidscultuur? 
lees meer...

Werken als QESH Officer bij REEF

Door: REEF / 04 juni 2018 / Veiligheid

REEF-projectspecialist Debby Bijker voert als QESH-Officer een project uit bij BRB International in Ittervoort, een wereldwijde producent van chemicaliën, siliconen en additieven. In deze rol ondersteunt zij de global QESH-manager bij zijn werkzaamheden om het veiligheidsbeleid binnen de organisatie naar een hoger niveau te brengen.        
lees meer...

Kandidaatselectie zonder tijdrovend selectieproces

Door: REEF / 31 mei 2018 / Personeel en organisatie

Gert Jan Schenau was discussieleider bij de REEF-deelt-kennisbijeenkomst op de High Tech Campus. Deze bijeenkomst stond in het teken van kandidaatselectie zonder een tijdrovend proces.
lees meer...

Stappenplan om uw organisatie AVG-proof te maken

Door: REEF / 01 mei 2018 / REEF geeft raad

Vanaf 25 mei 2018 wordt de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG) van toepassing. Dat betekent dat vanaf die datum dezelfde privacywetgeving geldt in de hele Europese Unie. De Wet bescherming persoonsgegevens geldt dan niet meer. REEF geeft Raad heeft een handig stappenplan gemaakt om uw organisatie AVG-proof te maken.
lees meer...

Waarom je kiest voor het drukke terras

Door: REEF / 06 april 2018 / REEF leidt op

“Jongens, schrijf dit maar even op, het is belangrijk: hoe meer argumenten je gebruikt, hoe minder draagvlak je krijgt van je omgeving". Manon Vos, accountmanager REEF leidt op, pakt haar pen en schrijft ijverig de instructies van de trainer Maurice Jennekens, een van de specialisten op het gebied van beïnvloeding, op in haar aantekeningenboekje, net zoals iedereen. Zo begon de training ‘Beïnvloeden zonder dwang’ die ze vorige week volgde. 
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 322
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten