Zoek Alle vacatures

Tips en adviezen voor de implementatie van de WNRA

Door: REEF / 16 september 2019 / Personeel en organisatie

Op 1 januari 2020 is het zover: de invoering van de Wet normalisering rechtspositie ambtenaren (Wnra). Vanaf dan krijgen de ambtenaren bij de overheid zoveel mogelijk dezelfde rechten en plichten als werknemers in het bedrijfsleven. Afgelopen week verzorgde Dennis van den Broek, arbeidsrechtjurist bij REEF, de interactieve sessie over de WNRA voor HR-adviseurs van verschillende gemeentes. Een interactieve training waarin werd gediscussieerd, meegedacht en oplossingen werden aangedragen. Wij delen enkele tips en adviezen verkregen vanuit de training.
lees meer...

We zijn aan het groeien en verwelkomen daarom een drietal nieuwe projectmanagers

Door: REEF / 22 augustus 2019 / Algemeen

REEF is aan het groeien. Om te zorgen dat wij klaar zijn voor de toekomst is een investering nodig in goede medewerkers. We verwelkomen daarom een drietal nieuwe projectmanagers. Hierdoor zijn wij in staat onze huidige en potentiële opdrachtgevers nog beter te ondersteunen tijdens hun projecten. En zorgen we dat onze projectspecialisten ondersteund worden in het behalen van het gewenste resultaat bij onze opdrachtgevers.
lees meer...

'Slim Verduurzamen Gemeentelijke Gebouwen': de aanpak

Door: REEF / 05 augustus 2019 / Bouw en infra

De gemeente Eindhoven staat voor de grote opgave om ruim 100.000 woningen en alle bedrijfspanden voor 2045 van het aardgas af te halen, de ambitie en doelen hiervoor zijn vastgelegd in het klimaatplan040. REEF wordt betrokken tijdens het hele traject: van de implementatie tot aan de huidig lopende exploitatie. REEF-projectspecialist John-Pierre van de Kerkhof is al vanaf het eerste moment (2012), als projectleider, verantwoordelijk voor het SPEA-project.
lees meer...

#REEFenement 2019: terugblik op een geslaagde familiedag

Door: REEF / 15 juli 2019 / Algemeen

Op zondag 23 juni 2019 genoten onze medewerkers, relaties en hun families van een zomers festival in de Efteling. Bekijk de video voor een uitgebreide sfeerimpressie van de dag.
lees meer...

Milieu-inspecties bij Omgevingsdienst IJmond / Ryan Glans

Door: REEF / 12 juli 2019 / VTH

REEF-projectspecialist Ryan Glans is dierenliefhebber en heeft deze hobby gecombineerd met zijn werk. Voor zijn werk, als milieu-inspecteur voor agrarische bedrijven bij omgevingsdienst IJmond, komt hij dagelijks bij bedrijven omringd door dieren. Denk aan paardenfokkers en maneges, melkveehouderijen, schapen- en geitenhouders en zelfs een kleine dierentuin. Hij inspecteert deze bedrijven op geldende wet- en regelgeving. Indien nodig schrijft hij de bedrijven aan op eventuele overtredingen. Daarnaast is het belangrijk dat alle informatie aan het digitale dossier gevoegd wordt.
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 394
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.