yandex counter
Zoek Alle vacatures

Joeri van der Zee - projectmanager VTH Randstad

Door: REEF / 20 april 2017 / Algemeen

Joeri van der Zee, projectmananger bouw en infra en actief binnen VTH is terug bij REEF. Hij gaat omgevingsdiensten en gemeenten in de Randstad ondersteunen bij capaciteitsvraagstukken op het gebied van vergunningverlening, toezicht en handhaving.
lees meer...

Drie nieuwe recruiters bij REEF

Door: REEF / 20 april 2017 / Algemeen

Om onze projectmanagers en opdrachtgevers te ondersteunen bij de werving van de juiste projectspecialisten, is ons recruitment team nog verder uitgebreid met drie nieuwe recruiters. Ook staat recruiter, Patricia Voogd, in de startblokken om 1 mei aanstaande te beginnen. 
lees meer...

/Waarom? is HR-advies binnen gemeenteland uitdagend

Door: REEF / 06 april 2017 / Personeel en organisatie

De decentralisatie bij de rijksoverheid, waarbij taken verschoven zijn naar de gemeentes, de transitie, betekent een enorme uitbreiding van het takenpakket van de gemeente. Ook binnen de gemeente Heerlen was sprake van de  invoering van “de drie d’s” (decentralisaties): Participatiewet, AWBZ en de Jeugdzorg. Dit kwam bij gemeente Heerlen na een interne  reorganisatie van de afdeling Werkgelegenheid en Sociale Zaken. REEF ondersteunde de gemeente in dit proces door het adviseren over de bedrijfsvoering en strategie en het (mede-) ontwikkelen en evalueren van concernbeleid. Het project werd uitgevoerd door REEF-projectspecialist en P&O-adviseur Roy Boermeester voor de afdeling Werkgelegenheid en Sociale Zaken en de afdeling Welzijn.
lees meer...

Succesvolle workshop REEF recruitment

Door: REEF / 05 april 2017 / REEF recruitment

Vanuit REEF recruitment organiseert Manon Vos, accountmanager REEF recruitment, een reeks van drie workshops. De eerste workshop, ‘Sterke vacatures zorgen voor sterke kandidaten’ was al een groot succes. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar voor de volgende twee workshops.  
lees meer...

Opleidingstraject gecertificeerd projectspecialist van start

Door: REEF / 17 maart 2017 / Algemeen

Deze week startte de eerste groep van REEF-projectspecialisten met de opleiding tot gecertificeerd specialist. Vol enthousiasme zijn zij begonnen aan het traject, waarbij ze getraind worden op vaardigheden die passen bij projectmatig werken.  
lees meer...

zichtbaar: 1 t/m 5 van de 273