Sociaal en Juridisch

Je werkt resultaatgericht aan afgebakende projecten. 

onze projectenjouw succes

onze kennis jouw ontwikkeling

Elke Purnot vertelt

Vertrouwen
"REEF onderscheidt zich met name door het persoonlijke contact en het vertrouwen dat ze je geven als persoon. Er wordt goed geluisterd naar mijn ambities als professional. Voordat ik ben gaan werken binnen het gemeentelijk Sociaal Domein heb ik verschillende functies vervuld op de afdeling vergunningen en de behandeling van bezwaar en beroep. De wet- en regelgeving binnen het sociale domein sprak mij erg aan. In overleg met mijn projectmanager ben ik met mijn kennis en ervaring doorgegroeid tot inkomensconsulent.

Kennis delen
Mijn kennis houd ik up-to-date door de REEF-deelt-kennisbijeenkomsten op het gebied van de Participatiewet. Als kennismanager participatiewet binnen REEF Sociaal & Juridisch treed ik op als ambassadeur voor het team en ben ik sparringpartner voor REEF-collega’s. Voor vakinhoudelijke vragen over de Participatiewet kunnen collega’s bij mij terecht."

Team sociaal en juridisch

Toekomstige collega's sociaal en juridisch

Yvonne van Kruchten

Jeugdconsulent

REEF heeft mij de kans geboden om mezelf te ontwikkelen van ambulant hulpverlener naar jeugdconsulent. Ik wilde graag projectmatig gaan werken om een kijkje in de keuken te nemen bij diverse opdrachtgevers.

Lees meer over haar project

Elke Purnot

Inkomensconsulent

Projectmatig werken bij REEF sluit goed aan bij mijn ambities. Ik vind het fijn om voor verschillende opdrachtgevers te werken om zo mijn kennis van de rechtmatigheid te delen.

Projecten en vacatures binnen Sociaal en Juridisch vakgebied

Senior Regisseur Sociaal Domein

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 5000
Zorg en ondersteuning bieden aan inwoners

Klantmanager Inkomen

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Jouw kennis van de rechtmatigheid inzetten

Senior juridisch adviseur handhaving

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 5000
Waarom als juridische vraagbaak fungeren?

WMO consulent

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
De juiste begeleiding en zorg bieden aan cliënten

Jeugdconsulent

 • Project
 • Voltijd
 • € 3000 - € 5000
Gezinnen begeleiding bieden door passende jeugdhulp

Traineeship WMO

 • Project
 • Voltijd
 • € 2000
Inwoners zelfredzaam maken door kennis en ervaring op te doen als Wmo-consulent

De juiste kennis uit het veld

Investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij REEF centraal. Je voert als jurist, uitvoerend consulent of beleidsmedewerker diverse projecten uit voor verschillende regionale overheden, dus jouw expertise is breed inzetbaar. We bieden je ook extra doorgroeimogelijkheden in de richting van uitvoerende, strategische, beleidsmatige of juridische rollen. Zodoende vinden we het belangrijk dat jij altijd op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen. Daar zorgen we voor door middel van opleidingen, cursussen en regelmatige bijeenkomsten waar experts hun kennis delen. Zo ben je als projectspecialist van REEF altijd verzekerd van een interessante uitdaging én de juiste kennis uit het veld.

Meer informatie

Garanties voor professionals

Jouw team

Jouw team

Wij geloven in verbinding op de lange termijn. Daarom kom je niet alleen in dienst bij REEF om aan de meest interessante projecten te werken, maar je krijgt er ook een hecht team van professionals uit hetzelfde vakgebied bij. Samen delen we ervaringen, kennis en bovendien ook verbinding.

Blijven leren

Blijven leren

Met ons heb je de beste papieren op zak. We investeren graag in jouw professionele ontwikkeling en toekomst. Daarom maken we veel mogelijk op het gebied van opleidingen, cursussen en workshops. Ook organiseren we regelmatig kennissessies die voor jou relevant zijn.

Jouw regio

Wij willen samen met jou de mooiste projecten uitvoeren. Dat betekent dat wij ook als werkgever goed voor jou willen zijn. Zo sturen we je niet naar opdrachtgevers die door het hele land verspreid zitten. Onze projecten zijn in jouw regio, zodat je na een dag hard werken geen lange reistijd meer voor de boeg hebt.

Jouw regio

Eigen regie

Binnen onze projecten weet je precies wat er van je verwacht wordt. Elke opdracht is doelgericht en kent tussentijdse evaluaties. Het resultaat stellen we samen vooraf vast, maar de aanpak bepaal jij vanuit jouw expertise, binnen de kaders van het project.

Eigen regie

Jouw resultaat

Onze opdrachtgevers zijn heel divers, van mkb tot multinational en alles daartussenin. Zo krijg je de kans om telkens nieuwe organisaties en mensen te leren kennen. En ook onze projecten zijn veelzijdig en uitdagend. Je blijft dus continu in ontwikkeling door bij verschillende bedrijven te werken.

Jouw resultaat