Sociaal en Juridisch

Je werkt resultaatgericht aan afgebakende projecten. 

onze projectenjouw succes

onze teams jouw collega's

Astrid Dam vertelt

Kennis up-to-date 
"Bij REEF werk ik nauw samen met een grote groep enthousiaste en betrokken collega’s. Ik kan met mede-juristen sparren als ik advies nodig heb, ideeën uitwisselen en leren van best practices. Naast het delen van kennis via vakgenoten krijg ik volop de mogelijkheid mezelf te ontwikkelen door cursussen en workshops van REEF te volgen. Hierdoor groeien mijn interessegebieden en blijf ik breed inzetbaar. "

Kijkje in verschillende keukens
"Als projectspecialist bij REEF heb de mogelijkheid om verschillende interessante functies in te vullen: boeteambtenaar in het kader van de Participatiewet, juridisch medewerker bezwaar en beroep voor de Wmo en nu handhavingsjurist voor milieuzaken. Elke keer weer een nieuwe, boeiende uitdaging!"

Lees meer over team Sociaal en Juridisch

Toekomstige Sociaal en Juridisch collega's

Elke Purnot

Inkomensconsulent

"Projectmatig werken bij REEF sluit goed aan bij mijn ambities. Ik vind het fijn om voor verschillende opdrachtgevers te werken om zo mijn kennis van de rechtmatigheid te delen."

Marianne Willard

Wmo-specialist

"Bij REEF heb ik de kans gekregen mezelf breder te ontwikkelen door werkervaring op te doen bij diverse gemeentes. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik ben doorgegroeid naar de functie van kwaliteitsmedewerker. Daarnaast zet ik mijn kennis bij REEF in als docent Wmo. Ik verzorg bijscholingen op het gebied van Wmo voor zowel mijn collega's bij REEF als voor medewerkers bij gemeenten. Doordat REEF luistert naar mijn wensen realiseer ik mijn ambities!."

Thijs Bijlmakers

Klantmanager inkomen

"Ik heb voor REEF als werkgever gekozen omdat ik me herken in de normen en waarden van het bedrijf. Zodra je het hoofdkantoor binnen stapt ervaar je een warm gevoel en huiselijke sfeer door het altijd gastvrije ontvangst in de ‘huiskamer’. REEF hecht net als ik waarde aan persoonlijk contact. De communicatie met mijn projectmanager is laagdrempelig en er wordt geluisterd naar mijn wensen en ambities. Ik wilde graag een afgebakend project als klantmanager inkomen en dat is gelukt. Mensen die in een bijstandsuitkering terecht komen hebben het eerste gesprek met mij, ik zit aan de poort en dat zorgt voor een leuke uitdaging."

Astrid Dam

Juridisch medewerker

""Bij REEF werk ik nauw samen met een grote groep enthousiaste en betrokken collega’s. Ik kan met mede-juristen sparren als ik advies nodig heb, ideeën uitwisselen en leren van best practices. Naast het delen van kennis via vakgenoten krijg ik volop de mogelijkheid mezelf te ontwikkelen door cursussen en workshops van REEF te volgen. Hierdoor groeien mijn interessegebieden en blijf ik breed inzetbaar."

Yvonne van Kruchten

Jeugdconsulent

"REEF heeft mij de kans geboden om mezelf te ontwikkelen van ambulant hulpverlener naar jeugdconsulent. Ik wilde graag projectmatig gaan werken om een kijkje in de keuken te nemen bij diverse opdrachtgevers."

Lees meer over haar project

onze kennis jouw ontwikkeling

Elke Purnot vertelt

Vertrouwen
"REEF onderscheidt zich met name door het persoonlijke contact en het vertrouwen dat ze je geven als persoon. Er wordt goed geluisterd naar mijn ambities als professional. Voordat ik ben gaan werken binnen het gemeentelijk Sociaal Domein heb ik verschillende functies vervuld op de afdeling vergunningen en de behandeling van bezwaar en beroep. De wet- en regelgeving binnen het sociale domein sprak mij erg aan. In overleg met mijn projectmanager ben ik met mijn kennis en ervaring doorgegroeid tot inkomensconsulent."

Kennis delen
"Mijn kennis houd ik up-to-date door de REEF-deelt-kennisbijeenkomsten op het gebied van de Participatiewet. Als kennismanager participatiewet binnen REEF Sociaal & Juridisch treed ik op als ambassadeur voor het team en ben ik sparringpartner voor REEF-collega’s. Voor vakinhoudelijke vragen over de Participatiewet kunnen collega’s bij mij terecht."

Projecten en vacatures binnen Sociaal en Juridisch vakgebied

Klantmanager Inkomen

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 4000
Jouw kennis van de rechtmatigheid inzetten

Sociaal Rechercheur

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 5000
Fraude voorkomen en opsporen

Beleidsmedewerker Openbare Orde en veiligheid

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 5000
Bijdragen aan het verbeteren van de veiligheid en leefbaarheid van inwoners

Beleidsmedewerker Wmo

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 5000
De inzet van jouw beleid bevordert de besluitvorming voor contracten met zorgaanbieders

Beleidsmedewerker Jeugd

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 5000
Jouw kennis en ervaring inzetten op het jeugdbeleid

Gedragswetenschapper

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 5000
Trajecten begeleiden voor passende hulpverlening

Teamleider Sociaal Domein

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 3000 - € 5000
Leiding geven aan het team van Sociaal Domein

Wmo-consulent

 • Vacature
 • Voltijd
 • € 2000 - € 3000
Inzetten voor burgers die extra zorg en ondersteuning nodig hebben

Marianne Willard vertelt

Doorgroeimogelijkheden
"Met veel enthousiasme werk ik sinds 2018 bij REEF als senior regisseur Wmo, kwaliteitsmedewerker en docent Wmo. REEF zorgt ervoor dat ik alles uit mijn loopbaan kan halen. Binnen het vakgebied Wmo bijvoorbeeld door het aanbieden van trainingen zoals ‘omgaan met autisme bij cliënten’ en het ‘herkennen en omgaan met cliënten met een licht verstandelijke beperking’." 

Persoonlijke aanpak
"Wat mij aanspreekt aan het werken bij REEF is dat er veel aandacht wordt besteed aan persoonlijk contact. Mijn wensen en ambities zijn bespreekbaar. Ik heb er bewust voor gekozen projectmatig te werken. Hierdoor blijf ik mezelf persoonlijk ontwikkelen en ben ik breed inzetbaar binnen het Sociaal Domein. Ik kom zowel bij cliënten thuis om indicaties te stellen, coach mijn collega’s bij gemeenten en geef bijscholing aan Wmo-consulenten om hun kennis up-to-date te houden."

Garanties voor professionals

Jouw team

Wij geloven in verbinding op de lange termijn. Daarom kom je niet alleen in dienst bij REEF om aan de meest interessante projecten te werken, maar je krijgt er ook een hecht team van professionals uit hetzelfde vakgebied bij. Samen delen we ervaringen, kennis en bovendien ook verbinding.

Jouw team

Blijven leren

Met ons heb je de beste papieren op zak. We investeren graag in jouw professionele ontwikkeling en toekomst. Daarom maken we veel mogelijk op het gebied van opleidingen, cursussen en workshops. Ook organiseren we regelmatig kennissessies die voor jou relevant zijn.

Blijven leren

Jouw regio

Wij willen samen met jou de mooiste projecten uitvoeren. Dat betekent dat wij ook als werkgever goed voor jou willen zijn. Zo sturen we je niet naar opdrachtgevers die door het hele land verspreid zitten. Onze projecten zijn in jouw regio, zodat je na een dag hard werken geen lange reistijd meer voor de boeg hebt.

Jouw regio

Eigen regie

Binnen onze projecten weet je precies wat er van je verwacht wordt. Elke opdracht is doelgericht en kent tussentijdse evaluaties. Het resultaat stellen we samen vooraf vast, maar de aanpak bepaal jij vanuit jouw expertise, binnen de kaders van het project.

Eigen regie

Jouw resultaat

Onze opdrachtgevers zijn heel divers, van mkb tot multinational en alles daartussenin. Zo krijg je de kans om telkens nieuwe organisaties en mensen te leren kennen. En ook onze projecten zijn veelzijdig en uitdagend. Je blijft dus continu in ontwikkeling door bij verschillende bedrijven te werken.

Jouw resultaat

De juiste kennis uit het veld

Investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling staat bij REEF centraal. Je voert als jurist, uitvoerend consulent of beleidsmedewerker diverse projecten uit voor verschillende regionale overheden, dus jouw expertise is breed inzetbaar. We bieden je ook extra doorgroeimogelijkheden in de richting van uitvoerende, strategische, beleidsmatige of juridische rollen. Zodoende vinden we het belangrijk dat jij altijd op de hoogte bent van actuele ontwikkelingen. Daar zorgen we voor door middel van opleidingen, cursussen en regelmatige bijeenkomsten waar experts hun kennis delen. Zo ben je als projectspecialist van REEF altijd verzekerd van een interessante uitdaging én de juiste kennis uit het veld.

Meer informatie