Stage Marketing

Stageplaats nodig vanaf september 2019?

Marketing binnen een commerciële organisatie  (HBO)

REEF is een projectenorganisatie die projectenspecialisten in dienst heeft en detacheert in verschillende vakgebieden. Het kantoor van REEF is gevestigd in Eindhoven en hier werken ongeveer 65 mensen. REEF staat voor commercialiteit, effectiviteit en no-nonsense. De marketingafdeling is een centraal punt binnen het bedrijf, wat het interessant maakt voor jou als stagiair om hier te werken. Wij hebben al tal van stagiaires gehad die een leerzame periode achter de rug hebben door het opstellen van een marketingplan, een communicatieplan, door het uitvoeren van een onderzoek, of door gewoon mee te draaien met de afdeling. Voor de periode september 2019 tot en met januari 2020 heeft REEF een stageplaats voor een commercieel ingestelde stagiair op HBO-niveau beschikbaar.

De opdracht die jij als HBO-er gaat uitvoeren kan een klanttevredenheidonderzoek zijn of een marktonderzoek dat gaat over het effectief inzetten van de diverse marketingmiddelen. De marketing- en communicatiemanager van REEF en jij beslissen samen welke opdracht je gaat uitvoeren gedurende jouw stageperiode.

Uiteraard word je gedurende je stage uitgebreid ondersteund. De marketing- en communicatiemanager van REEF begeleidt je tijdens je opdrachten en volgt jouw persoonlijke ontwikkeling op de voet. Je wordt intensief gecoacht en begeleid en komt erachter hoe de marketing in de praktijk wordt bedreven. Samenwerken, initiatief tonen, communiceren, creatief denken en ondernemen zijn belangrijke eigenschappen die je hier voor nodig hebt.

Ben jij een proactieve stagiair die zijn kennis in de praktijk wil brengen en aan deze bovenstaande punten voldoet? Solliciteer dan direct en verzeker je van een uiterst leerzame marketingstage.

Schrijf je in voor een stageplaats bij REEF

Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.