Zoek Alle vacatures

veiligheid

Of je het nu HSE, SHE, EHS of ESH noemt, als projectspecialist weet jij dat veiligheid, arbo en milieu een breed, en dus afwisselend werkgebied is. Het maakt onderdeel uit van het risicomanagement (en dus verbetering van bedrijfsprocessen) van veel divisies. Research and development bijvoorbeeld. Proces en productie. Of bouw en infra. Daarbij leg jij specifieke kennis aan de dag. Denk aan machineveiligheid, brand- en explosieveiligheid of ongevalsonderzoek. Welk vakgebied jouw specialisme ook is, met jou aan boord haalt een opdrachtgever meer uit zijn risicomanagement.

Beleid en operationeel

Of jij nu werkzaam bent op beleids- of operationeel gebied, jij levert specifieke kennis. Dat doe je op gedreven wijze. Je bent iemand die het onderste uit de kan haalt voor een opdrachtgever en je gaat daarvoor in gesprek met collega’s. Ook veiligheidsspecialisten van REEF op andere projecten zijn een bron van informatie voor jou. En jij voor hen. Want waarom een kans laten liggen om het project strakker, sneller en succesvoller af te ronden? Daarom organiseren we regelmatig kennisbijeenkomsten bij REEF. Ook tref je hen online, via ons intranet. Zo ontwikkel jij jezelf in een hoog tempo, en gaat het project van de opdrachtgever net zo vlot vooruit.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten