Zoek Alle vacatures

Philips process survey tool

Een doordachte supply chain is ontworpen met het oog op specifieke eisen en voorwaarden van de markt. En omdat die wispelturig zijn, is het belangrijk om te blijven evalueren en eventueel aanpassingen door te voeren. De Philips process survey tool is een krachtig meetinstrument voor iedere organisatie die haar supply chain wil inzetten om betrouwbaarder, sneller en flexibeler te zijn én te blijven dan de concurrentie.

 

Drie cruciale vragen

De Philips process survey tool geeft antwoord op drie essentiële vragen voor ondernemers: Voldoet mijn supplychainstrategie aan de businessstrategie? Beantwoorden mijn managementprocessen aan de supplychainstrategie? En hoe houd ik KPI’s, huidige en toekomstige competentie-eisen en risico’s voldoende in het oog? Wie de antwoorden kent, heeft scherp zicht op voorsprong in de markt. Om die ook daadwerkelijk te nemen – via een naadloze aansluiting met uw praktijk – biedt REEF de benodigde gedegen vakkennis en inzicht in de processen. Zo delen we kennis. En loopt u voorop.

 

Philips Process Survey Tool voor supplychainmanagement

 

Het model is bruikbaar voor elke organisatie, onafhankelijk van het stadium van volwassenheid waarin de supplychainoperatie zich bevindt. Voor de aansluiting met de praktijk is er een gedegen vakkennis en inzicht in de processen nodig.

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten