Zoek Alle vacatures

REEF sociaal en juridisch

Als projectspecialist van de divisie REEF sociaal en juridisch op juridisch vlak word je gevraagd, door met name non-profit opdrachtgevers, voor de juridische ondersteuning in de uitvoering dan wel advisering op locatie, de toepassing van wetgeving, verordeningen en beleidsregels van overheid (lokaal, provinciaal en rijk).

De kennis en ervaring van onze projectspecialisten bestrijken een breed gebied op terrein van het bestuursrecht en privaatrecht.

De projectspecialisten die actief zijn in het sociaal domein houden zich bezig met zaken als beleidsadvies en -ontwikkeling sociaal domein, teammanagement, klantmanagement Participatiewet, kwaliteitszorg.

Ontwikkel jezelf

REEF stelt zichzelf de vraag: Waarom zou je jouw kennis weer meenemen als het project is afgerond? Ieders expertise krijgt immers een impuls door gefundeerde kennisdeling. Die van de opdrachtgever, de jouwe én de onze. Daarom organiseren we onder meer vakgerichte opleidingen en  intervisiesessies waarbij je de kans krijgt om met je REEF-collega’s zaken als casuïstiek en ontwikkelingen te bespreken. REEF, de katalysator van jouw ontwikkeling.

Vacatures REEF sociaal en juridisch

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.