Zoek Alle vacatures

Kerngebieden

De drie kerngebieden van REEF proces en productie op een rij.

Onderhoud

Als projectspecialist van REEF pas je engineeringconcepten toe bij onze opdrachtgevers voor de optimalisatie van het onderhoud, de betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van productiemiddelen.

We geven graag een overzicht van onderhoudsprojecten waar andere vakspecialisten hun kennis al deelden.

Productie

REEF ondersteunt organisaties in het domein productie engineering en management. REEF-projectspecialisten zetten hun kennis, vaardigheden en ervaring in om (productie)processen bij organisaties effectiever en efficiënter te laten verlopen. Als projectspecialist van REEF neem je de verantwoordelijkheid voor ontwerp, uitvoering, controle en/of optimalisatie van chemische, fysische en biologische processen. Toepassing van diverse technieken zoals Lean, TPM, Six Sigma is daarbij eerder regel dan uitzondering.

Lees hier praktijkvoorbeelden van vakpecialisten die hun kennis deelden op het gebied van productie.

CAPEX-projecten

Onze opdrachtgevers zijn continue bezig met de verbetering van processen, in- of outsourcen van bepaalde procesdelen, (her)ontwikkeling of aanschaf van nieuwe technologieën. Als projectspecialist bij REEF houd je grip op verschillende fases binnen dergelijke complexe investeringsprojecten. Of het nu gaat om uitbreidings- of optimaliseringsprojecten, zoals een nieuwe productie- of verpakkingslijn, automatiseringsproject of de bouw van een nieuwe fabriek.

Bekijk het overzicht van CAPEX-projecten die andere vakspecialisten hebben afgerond. 

REEF treedt op als partner van opdrachtgevers in het maken van de stap naar industry 4.0

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.