REEF proces en productie

Drie kerngebieden

REEF proces en productie richt zich op drie kerngebieden:

Onze projectspecialisten bieden een project binnen deze kerngebieden een duidelijke meerwaarde door het toepassen van hun kennis, vaardigheden en ervaring. Om welk project het ook gaat, als projectspecialist van REEF ben je verzekerd van een interessante uitdaging én de juiste kennis uit het veld. REEF treedt op als partner van opdrachtgevers in het maken van de stap naar industry 4.0.

VACATURES REEF PROCES EN PRODUCTIE

Onderhoud

Als projectspecialist van REEF pas je engineeringconcepten toe bij onze opdrachtgevers voor de optimalisatie van het onderhoud, de betrouwbaarheid en de beschikbaarheid van productiemiddelen.

Voorbeeldproject:

maintenance engineering bij Aspen

Adviseren over onderhoudbaarheid, betrouwbaarheid en bedienbaarheid van installaties ter verbetering van het ontwerp van TS-en. Verbeteren en operationeel maken van TS-en, onderhoudsplannen en onderhoudscontracten. Daarnaast verzorgen van de overdracht van TS-en naar onderhoud en bediening. Ook het aanleveren van deelbegrotingen voor maintenance en budgetbewaking en een optimale aftersalesservice creëren maakte deel uit. Tot slot ondersteunen bij afname (IQ/OQ/PQ) en in bedrijf stellen van installaties.

Bekijk meer praktijkvoorbeelden

Productie

REEF ondersteunt organisaties in het domein productie engineering en management. REEF-projectspecialisten zetten hun kennis, vaardigheden en ervaring in om (productie)processen bij organisaties effectiever en efficiënter te laten verlopen. Als projectspecialist van REEF neem je de verantwoordelijkheid voor ontwerp, uitvoering, controle en/of optimalisatie van chemische, fysische en biologische processen. Toepassing van diverse technieken zoals Lean, TPM, Six Sigma is daarbij eerder regel dan uitzondering.

Voorbeeldproject:

identificeren van verliezen en sturen naar duurzame verbetering van de prestaties bij Heinz

Aansturen van drie focused-improvement-teams (FIT-teams). Deze teams werken aan OEE-verbeteringen van de vijf belangrijkste verpakkingslijnen.

Bekijk meer praktijkvoorbeelden

CAPEX-projecten

Onze opdrachtgevers zijn continu bezig met de verbetering van processen, in- of outsourcen van bepaalde procesdelen, (her)ontwikkeling of aanschaf van nieuwe technologieën. Als projectspecialist bij REEF houd je grip op verschillende fases binnen dergelijke complexe investeringsprojecten. Of het nu gaat om uitbreidings- of optimaliseringsprojecten, zoals een nieuwe productie- of verpakkingslijn, automatiseringsproject of de bouw van een nieuwe fabriek.

Voorbeeldproject:

voorbereiding en uitvoering van ontwerp, engineering, bouw, start-up en close-out van investeringsprojecten bij MSD

Beheer, bewaking en controle van projecten en de betrokken disciplines en leveranciers. Communiceren en rapporteren van afwijkingen aan leveranciers en interne klanten. Assisteren bij start-upfase van nieuwe apparatuur en systemen. Ook beheer volledige financiële afsluiting van investeringsprojecten.

Bekijk meer praktijkvoorbeelden

Industry 4.0

Werken in de industrie waar serie- en/of procesmatig grondstoffen, halffabrikaten en/of nieuwe producten vervaardigd worden, betekent werken onder dynamische omstandigheden. In de transitie van industry 3.0 naar industry 4.0 moet je snel inspelen op nieuwe regels en bouwen aan je kennis en ervaring van thema’s als the internet of things, big data & analytics en augmented reality. Kennis delen is daarom sterk verankerd in onze werkwijze. Dat gebeurt via heldere communicatie tussen opdrachtgever, REEF en jou, maar ook via kennisbijeenkomsten, trainingen en workshops.

REEF treedt op als partner van opdrachtgevers in het maken van de stap naar industry 4.0.

Industry 4.0

VACATURES REEF PROCES EN PRODUCTIE

 

Kennismanager

Rob Broens

In het team proces en productie fungeert een kennismanager als centraalcontactpersoon op het gebied van maintenance. Rob Broens is vaktechnisch aanspreekpunt voor REEF-projectspecialisten en helpt de collega's in het team als sparringspartner.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.