In de praktijk

 

We geven je graag een greep uit de opdrachten rond HSE die andere projectspecialisten uitvoerden bij opdrachtgevers.

 


Contractor safety (hightech-halfgeleiderindustrie)

Beheer van het werkvergunningenloket voor contractor safety op het ASML-terrein. Naast de uitgifte van de werkvergunningen behoren ook de risicobeoordelingen, veiligheidsinspectierondes en de vereenvoudiging van de werkprocessen en procedures (zowel voor de opdrachtgever als de onderaannemer die voor het onderhoud verantwoordelijk zijn) tot de werkzaamheden.

BRB

Veiligheidsbeleid naar een hoger niveau brengen 

Inventariseren van de haalbaarheid van projecten, ontwikkelen van procedures en het implementeren van nieuw of aangepast beleid. Lees hier hoe een REEF-projectspecialist het veiligheidsbeleid binnen de organisatie naar een hoger niveau brengt. 

Zorgdragen voor de effectieve uitvoering van Safety Excellence

Opvolgen van incidenten of inspecties (A-projecten), uitvoeren van technische verbeterprojecten (B-Projecten), realiseren van organisatorische verbeterprojecten (C-projecten) en verwezenlijken van projecten gericht op het cultuur en gedrag (E-projecten). In totaal ging het om dertig projecten. Daarnaast betrof het ook het opvolgen van de voortgang van het Spill Management-programma (Spill Action Team) binnen het Safety Excellence-programma.Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.