REEF-trainingen

REEF geeft jou de mogelijkheid om overal en onbeperkt aan je persoonlijke groei te werken. De ontwikkeling van jouw kennis, vaardigheden en ervaring staat bij ons immers centraal.  

Als REEF-projectspecialist maak je ongelimiteerd gebruik van ruim 120 online-trainingen voor professionals. Aanvullend hierop organiseren wij kennisbijeenkomsten en intervisies om jou kennisveld te verbreden. De trainingen in groepsverband, op kantoor bij REEF, helpen als verdieping op de online trainingen. Zo zorgen wij ervoor dat jij direct de juiste kennis beschikbaar hebt voor jouw project en je meer uit je carrière haalt.

REEF-trainingen

REEF-trainingen zijn gericht op het stimuleren en faciliteren van jouw persoonlijke groei. Er zijn trainingen binnen verschillende thema's: communicatie, persoonlijke effectiviteit, netwerken, projectmanagement, breintrainingen en Lean-management.

Kenmerkend voor de REEF-trainingen zijn de kleine en multidisciplinaire trainingsgroepen om zo de effectiviteit van de training te vergroten. Verder zijn de trainingen interactief en is er ruimte voor het stellen van vragen en behandelen van praktijkvoorbeelden. 

Klik hier voor meer informatie over REEF-trainingen.

Schrijf je in voor een REEF-training via de agenda.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.