Zoek Alle vacatures

opleidingstraject

datum thema doelstelling

 5
februari

aanvang: 13.30 uur

Kick-off

Inzicht in gesprekspartners

Deze training geeft je inzicht in wat jouw gedrag en vorm van communicatie doet met je gesprekspartner. Je leert hoe je het maximale uit je interactie met je gesprekspartner haalt door gebruik van de juiste communicatiestijl. Bovendien leer je je REEF-collega's nog beter kennen.

 19 februari

aanvang: 17.30 uur

Jezelf verkopen tijdens een project

Alleen uitstekende inhoudelijke kennis hebben, is vaak niet voldoende om een goede indruk bij de opdrachtgever achter te laten en de keuze op jou te laten vallen. Tijdens deze training leer je een uitstekende eerste en tweede indruk achter te laten bij je opdrachtgever. Ook leer je nog beter om te gaan met moeilijke gesprekssituaties.

6
maart

aanvang: 13.30 uur

Adviesvaardigheden 1

Als specialist wil je de opdrachtgever natuurlijk maximaal helpen door hem gevraagd en ongevraagd van advies te voorzien. Tijdens deze training leer je op welke wijze je dit kunt doen en hoe je draagvlak voor je ideeën krijgt. Centraal tijdens deze sessie staat: Vraag of probleem en doel of middel

19
maart

aanvang: 17.30 uur

Adviesvaardigheden 2

vervolg sessie 1

3
april

aanvang: 13.30 uur

Assertiviteit en feedback

Soms heb je tijdens een project te maken met tegenstanders of mensen met een andere visie of mening. Tijdens deze training leer je op een professionele wijze hiermee om te gaan. Ook leer je op een juiste manier grenzen aan te geven en je projectscope te bewaken.


april

aanvang: 17.30 uur

Presentatievaardigheden

Presenteren voor een grote groep is geen dagelijkse kost voor velen van ons. Tijdens deze training leer je overtuigend je standpunten en ideeën naar voren te brengen en je zenuwen in bedwang te houden.

7
mei

aanvang: 13.30 uur

Projectcreatie voor jezelf

Iedere organisatie wil graag haar gestelde doelen behalen. Soms ziet een opdrachtgever het belang om te veranderen niet door bijvoorbeeld bedrijfsblindheid. Jij als projectspecialist ziet het belang en voordeel voor de opdrachtgever wel. Tijdens deze training leer je hoe je deze zaken kunt oppakken en voor jezelf nieuwe projecten creëert.

14
mei 

aanvang: 17.30 uur

Profileer jezelf met LinkedIn

LinkedIn is hét zakelijke netwerk. Het is dan ook belangrijk dat je jezelf goed profileert op dit medium. Tijdens deze intensieve praktische training ga je direct met je laptop aan de slag om je profiel aan te passen op 16 strategische punten. Verder wordt je linkstrategie bekeken en leer je beter gebruik te maken van de database van LinkedIn en je zoekopdrachten met Google te combineren voor optimale resultaten.

29 
mei 

aanvang: 13.30 uur

Persoonlijk leiderschap volgens Covey Tijdens deze training maak je kennis met de principes achter één van de bekendste theorieën over effectiviteit en persoonlijk leiderschap. Vanuit de theorie van “The 7 habits of highly effective people" van Stephen Covey maak je de vertaalslag naar je eigen werk- en leefsituatie.


juni 

aanvang: 13.30 uur

Projectcreatie voor een ander Een goed afgerond project is bij REEF niet het einde, maar het begin voor een langdurige relatie met de opdrachtgever. Tijdens deze sessie leer je hoe je ook na afloop van een project door nazorg en relatiebeheer een structurele band opbouwt en de opdrachtgever jouw grootste ambassadeur wordt en je kansen voor de REEF-collega’s kunt creëren.
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.