Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Werktuigbouwkundig Engineer

Met kennis van Pneumatiek

Functieomschrijving 

Voor een project in midden Nederland is REEF opzoek naar een werktuigbouwkundig engineer. In deze functie bent u verantwoordelijk voor het opstellen van technische specificaties voor rollend materieel.

Het uitvoeren van complexe technische onderzoeken en keuringen. Het opstellen en bijwerken van technische documentatie. Het begeleiden binnen de productie van de technische aspecten van de uitvoering en adviseren daaromtrent. Technisch inhoudelijk ondersteunen en begeleiden van constructeurs en co-designers in de directe taakuitvoering, alsmede collegiale toetsing. Het op deelgebieden binnen een vakgroep systeemdeskundigheid borgen. Beheersen van tijd, kosten en kwaliteit van eigen werkpakket. Opbouwen diepgaande kennis vakgebied en op de hoogte zijn van de laatste technische ontwikkelingen en met name op het gebied van pneumatiek. Adviseren en voorstellen doen aan project- en lijnmanagement t.a.v. verbetering kwaliteit producten en processen. Rapporteren en adviseren over technische oplossingen & innovatie.

Profiel 

U beschikt over HBO-opleiding werktuigbouwkunde met minimaal 3 jaar relevante werkervaring opgedaan in complexere omgeving als trein, scheepvaart, vliegtuig of automotive. U heeft kennis van pneumatiek. Ook bent u bekend met de 3D applicatie Siemens NX. U beheerst de Nederlandse, Engelse en Duitse taal in woord en geschrift. U bent in bezit van VCA-diploma.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten