Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Technical Specialist CE Support

Voor een project binnen een internationaal bedrijf

Functieomschrijving 

U bent verantwoordelijk voor het optimaliseren en continu verbeteren van de (inspectie-)apparatuur en de processen in het gehele aandachtsgebied (inclusief coating, palletisers en koelovens) van de Cold End (Sortering en Verpakking), teneinde de productie kwalitatief en kwantitatief te verbeteren. U bent mede verantwoordelijk voor het opstellen, bewaken en onderhouden van het preventief onderhoudsplan teneinde het inspectiebereik te waarborgen en u neemt actief deel aan of u leidt verbeterprojecten / eigenaarsgroepen. Het zorgdragen voor eenjuiste housekeeping gebaseerd op HACCP-normen (voedselveiligheid) is een essentieel onderdeel van alle functies binnen onze organisatie.

Profiel 

U beschikt over een HBO-diploma in de richting van procestechniek of werktuigbouwkunde en affiniteit met zowel hard- als software. Daarnaast bent u flexibel, pro-actief en bent u in staat om prioriteiten te stellen. Tevens bent u een teamplayer, die ook uitstekend zelfstandig uit de voeten kan.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten