Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Teammanager P&O

Binnen een innovatief team van P&O dat voorop staat in de organisatieontwikkeling

Functieomschrijving 

Gezocht wordt naar een interim manager die in samenwerking met de zittende manager doorwerkt aan de ontwikkeling van het team P&O.

Als teammanager zoekt u in nauwe samenwerking en afstemming met de huidige teammanager de afstemming in de werkverdeling. Door wisselende aanwezigheid van de huidige teammanager zullen zowel managementtaken als ook aanvullende taken deel uitmaken van het werk. 

Onderdeel van de opdracht is het coachen en doorontwikkeling van de adviesgroep en zo nodig handen uit de mouwen steken bij kleine trajecten ten behoeve van het lerend vermogen van medewerker(s). Een deel van de werkzaamheden richt zich op het inrichten van financiële ondersteunende processen/budgetten op de voor de afdeling gewenste wijze.

Profiel 

U heeft aantoonbaar minimaal een afgeronde universitaire opleiding richting bestuurkunde, bedrijfskunde, of organisatiewetenschappen. Daarnaast heeft u minimaal drie jaar ervaring met het ontwikkelen of implementeren van P&O beleidstukken en minimaal drie jaar ervaring in een leidinggevende functie binnen een gemeente. Ook heeft u aantoonbare kennis en ervaring met het uitvoeren van bedrijfsvoeringscyclus zoals een planning en controlcyclus, aantoonbare ervaring met het begeleiden van medewerkers naar andere werkzaamheden in een ontwikkel- of reorganisatietraject en aantoonbaar minimaal vijf jaar ervaring met het leidinggeven en coachen aan HBO opgeleide medewerkers.

Als persoon bent u een kordate en moderne manager die zorgt voor continuering van werkzaamheden binnen de afdeling P&O naar externe en interne klanten door de medewerkers daartoe te stimuleren en faciliteren. U bent resultaatgericht, strategisch denkend, verbindend van abstract tot uitvoeren en uitvoerend daar waar nodig.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.