Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Teammanager Advies en Ontwikkeling

Minimaal 5 jaar relevante en recente leidinggevende ervaring bij een gemeentelijke organisatie

Functieomschrijving 

Voor een gemeentelijk team advies en ontwikkeling zijn wij voor het onderdeel financiën op zoek naar een coachende en inhoudelijk deskundig teammanager. Dit voor de dagelijkse aansturing van het team, u stelt prioriteiten ten aanzien van werkzaamheden binnen het team. U coacht medewerkers in hun rol van adviseur of medewerker. U zorgt voor werkoverleg en signaleert tijdig knelpunten en stemt dit af met de sectormanager. U levert een inhoudelijk bijdrage aan de P&C instrumenten. U treedt op als adviseur voor de sector manager. U bent in staat om de circulaires door te rekenen en u geeft sturing en spreekt medewerkers aan.

De functie maakt onderdeel uit van de afdeling Bedrijfsvoering. Kernwaarden voor de afdeling zijn samenwerking en ontwikkeling. De uitdaging voor de komende jaren is om meer integraal samen te werken en de bedrijfsvoering van de organisatie beter op de klant af te stemmen, waarbij kwaliteit hoog in het vaandel staat. De afdeling Bedrijfsvoering bestaat uit adviseurs, specialisten en ondersteunende medewerkers. Deze functie maakt deel uit van het team advies en ontwikkeling. Het team bestaat uit bijna 40 medewerkers met verschillende vakachtergronden. De financiële advisering wordt gedaan door 1 senior financieel adviseur, 2 financieel adviseurs en 1 medewerker financieel advies. Binnen het team advies en ontwikkeling zijn twee teammanagers werkzaamheden met verantwoordelijk voor een aantal vakinhoudelijk teams.

Profiel 

REEF zoekt een ervaren teammanager met een afgeronde opleiding WO bedrijfseconomie. Wij zoeken een kandidaat met minimaal 5 jaar relevante en recente leidinggevende ervaring bij een gemeentelijke organisatie en actuele kennis van en ervaring met gemeentelijke financiën.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.