Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - System developer

Met ervaring als ontwerper in de machinebouw

Functieomschrijving 

In deze functie bent u verantwoordelijk voor de technische invulling van de PR delen en de systeemontwikkeling inclusief klantspecifieke aanpassingen die nodig zijn voor integratie van machines in het productieproces bij klanten. Daarnaast draagt u verantwoordelijkheid voor het tekenen van tools om zaagmachines geschikt te maken voor productie bij klanten, het beheren en verbeteren van onze machines, machinemodules (serieproducten) en ontwerpmodellen. Ontwerpgerelateerde problemen tijdens productie, assemblage, test, installatie worden door de engineer opgelost.

U analyseert en interpreteert technische specificaties van de klant en adviseert ten behoeve van het maken van offertes en ordervoorbereiding. De developer is Core team lid Singulation en rapporteert aan de Development Manager Singulation.

Profiel 

  • U beschikt over minimaal een HBO opleiding en heeft minimaal 3 jaar ervaring als ontwerper in de machinebouw. 
  • U bent in staat om systematisch en nauwkeurig te werken en weet met kennis van productietechnieken kwalitatief goede constructies tegen een lage kostprijs te ontwerpen. 
  • U weet complexe problemen op een gestructureerde wijze te analyseren en te vertalen tot concrete oplossingen. 
  • U bent proactief en initiatiefrijk in het verbeteren van onze producten en ontwerpregels, in lijn met de bedrijfsdoelstellingen en de wensen van klanten. 
  • Gezien de internationale omgeving waarin u werkzaam bent beheerst u de Engelse taal in zowel woord als geschrift.
  • U heeft een flexibele en gedreven instelling en weet mensen op een natuurlijke wijze te overtuigen.
  • Kennis van Pro Engineer is een pre.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten