Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Strategisch inkoper

Met ervaring in projectmatig werken

Functieomschrijving

Voor verdere ontwikkeling van diverse specialistische productgroepen is implementatie van een wereldwijde strategie - in samenwerking met preferred leveranciers en customer centres - van essentieel belang. Om dit doel te bereiken, definieert u commodity plannen die in lijn liggen met de businessplannen en inkoopstrategie.

Als strategisch inkoper onderhoudt en verbetert u de relatie met strategische leveranciers en evalueert u hun prestaties. U adviseert projectmanagement en leveranciers over inkoopgerelateerde onderwerpen. U onderhandelt over prijs, voorwaarden en levercondities en stelt overeenkomsten met leveranciers op. Naast de commodity subcontracting kunnen andere productgroepen binnen uw scope vallen. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanuit het hoofdkantoor gevestigd in Veghel. Gezien de geografische diversiteit van onze leveranciers zult u ook regelmatig op reis zijn. U rapporteert direct aan de Manager Project Procurement. 

 Corporate Project Procurement (CPP) verwerft goederen en diensten van derden voor diverse projecten en serviceafdelingen. De focus van CPP ligt binnen het spanningsveld van operationele projecten en de lange termijn ontwikkeling van leveranciers tegen de optimale commerciële condities. Dit zorgt
ervoor de voorsprong op concurrenten te behouden en verder uit te bouwen.

Profiel 

U bezit een afgeronde universitaire opleiding. U heeft ervaring opgedaan met toeleveranciers die kant en klare projecten opleveren. Gezien de achtergrond van deze organisatie is het van belang om kennis te hebben van software engineering processen. Gezien de functie is het belangrijk om wereldwijde en/of project inkoop ervaring te bezitten. In de positie van strategisch inkoper, ligt uw focus op het onderhouden van zowel interne als externe relaties, u beschikt daarom over sterk netwerk en communicatieve vaardigheden. Door uw hoge commerciële en contractuele bewustzijn ontwikkelt u een gestructureerde benadering van commodity management.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.