Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Senior Facilitair Coordinator

Allround

Functieomschrijving 

Het coördineren, beheren en aansturen van niet-technische facilitaire diensten, zoals receptie, repro, postkamer/expeditie, afvalverwerking, AV middelen, vergaderzalen, catering en schoonmaak. Het coördineren, conform o.a. de procesmanagementmethode, en beheren van de contractueel overeengekomen diensten. Het zorgdragen voor de planning en uitvoering van alle facilitaire werkzaamheden (waaronder ook het beheren van de inventaris, het meubilair en audiovisuele hulpmiddelen op locatie) conform het kwaliteit managementsysteem. Het bewaken van de kwaliteit van de geleverde diensten. Het uitvoeren van controlerondes in en om het pand. Toezien op de algemene orde en netheid. Het zorgdragen voor de naleving van wettelijke voorschriften conform EHS en kwaliteit. Het bewaken van de afhandeling van de aanvragen, klachten en storingen t.a.v. facilitaire diensten via de helpdesk. Fungeren als eerste aanspreekpunt bij vragen van medewerkers.

Het aansturen van de Service-medewerkers en Handyman. Het organiseren van en deelnemen aan het werkoverleg. Het zelfstandig voeren van functioneringsgesprekken en beoordelingsgesprekken. Vervangen van collega's bij afwezigheid periodiek overleg met de toeleveranciers. Aan de Facilitair Manager aanleveren van schriftelijke rapportages t.b.v. de maandelijkse rapportage zoals locatie update, checklists etc. en het assisteren hierbij. Het deelnemen aan, initiëren en uitvoeren van projecten (bijv coördinatie bij verhuizingen). Het doen van voorstellen ter verbetering van de gehanteerde methoden en procedures met het doel de dienstverlening te optimaliseren. Het doen van voorstellen voor en het beheer, controle en bewaken van het locatiebudget. Tijdige controle en accordering van facturen van toeleveranciers alsmede tijdig factureren van geleverde diensten.

Profiel 

U beschikt over een afgeronde HBO-opleiding op gebied van Facility Management, Hospitality Management of vergelijkbaar. Daarnaast heeft u minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie. Actuele kennis van de Facilitaire Dienstverlening (o.a, SL´s, KPI´s controle en meet technieken/methoden). U beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Meerjarige ervaring met Workplace Management is een sterke pré.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.