Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Recruiter voor RPO projecten

Met ervaring en een netwerk in de techniek

Functieomschrijving 

Voor een aankomend project zijn we op zoek naar een recruiter met ervaring in de techniek. Het project is een Recruitment Process Outsourcing (RPO) traject waarin de recruiter zelfstandig de volledige recruitment werkzaamheden overneemt van onze opdrachtgevers. Dit houdt in het werven van voornamelijk technische profielen en het directe contact met de interne organisatie. Na de vacature intake stelt u zelfstandig vacature teksten op en publiceert u ze op meerdere websites. Daarnaast zet u uw (online) netwerk in om de juiste kandidaten te bereiken en te enthousiasmeren. Tevens bent u het aanspreekpunt voor externe partijen en begeleidt u kandidaten in het gehele traject.

Naast de operationele werkzaamheden bent u ook verantwoordelijk voor een optimaal en efficiënt recruitmentproces. De werkzaamheden worden voornamelijk uitgevoerd vanuit ons kantoor in Eindhoven. U moet er wel rekening mee houden dat u met regelmaat op locatie van de opdrachtgever aanwezig bent.

Profiel 

U heeft een afgeronde HBO-opleiding en 2 tot 4 jaar relevante werkervaring als recruiter in een technische omgeving. U bent gedreven en u heeft een oplossingsgerichte instelling. Verder heeft u ruime ervaring in uitvoerende recruitment werkzaamheden en bent in staat om grotendeels zelfstandig te werken. Door het internationale karakter van de opdrachtgever bent u in staat om in het Engels te communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.