Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Recruiter

Ervaring binnen de zorg

Functieomschrijving

Het doel van het project is het verwerken van de achterstand van sollicitaties. Daarnaast gaat u de dagelijkse uitvoering van werving activiteiten in de Zorg branche op u nemen. Dat houdt onder andere in, het verwerken en opvolgen van sollicitaties, het plannen en begeleiden van sollicitatie gesprekken, het uitzetten en bijhouden van Arbeidsmarktcommunicatie, proactief searchen naar de juiste specialisten en het up-to-date houden van de vacatures op de website en vacature sites.

Tevens gaat u proactief structuur brengen aan de recruitment afdeling en deze verder professionaliseren. Dit houdt onder andere in, het (door-) ontwikkelen van het (recruitment) proces, het opzetten van social media activiteiten, het implementeren van een recruitmentsysteem en het opstellen van een arbeidsmarktcommunicatieplan.

Profiel 

U beschikt over een afgeronde HBO-opleiding en relevante werkervaring als Recruiter. Daarbij heeft u ruime ervaring in uitvoerende recruitment werkzaamheden en tevens bent u ervaren in het doorontwikkelen en/of opzetten van een recruitment afdeling. U bent gedreven en u heeft een oplossingsgerichte instelling. Ook kunt u zelfstandig werken en u bezit over sterke communicatieve vaardigheden. Ervaring in de zorgsector is een sterke pré.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.