Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Projectplanner

Met kennis van Pimavera Project Planner P3/P6

Functieomschrijving 

Het doel van de Projectplanner is het zorgdragen voor optimale planningen in zowel de pre-contract als in de contractfase van projecten. In deze functie heeft u te maken met diverse projectfase namelijk Tenderfasen en Contractfase en de overige bijbehorende activiteiten. 

In de tenderfase is het van belang dat de Projectplanner de aangeleverde Client Scope of Work Specification en Tender Begroting vertaalt naar voor de planning benodigde hoofdactiviteiten, daarin tevens van belang om de doorlooptijden te bepalen. Daarnaast van belang om het budget te bepalen over de hoofdactiviteiten met behulp van ingeschatte gewichtsfactoren en het toewijzen van resources. 

In de contractfase is het van belang dat u de Tender Schedule activiteiten tot construction schedule op kan stellen. U bepaalt de volgorde van deze detailactiviteiten en deze legt u vast in een logische planning. Daarbij is het van belang om het budget de verdelen en de benodigde resources toe te wijzen. Het is van belang dat de planning continu wordt gecontroleerd en de detailplanning up-to-date blijft. 

Naast de tender- en contractfase vinden er overige activiteiten plaats. U verwerkt de informatie, stelt rapporten op en print ten behoeve van diverse analyses betreffende kritieke hoofd- of detailactiviteiten, u vergelijkt de contract Scope of Work ten opzichte van Additional Scope of Work en rapporteert over de impact op de afleverdatum ten behoeve van claim opbouwprocedures.

Profiel

De Projectplanner is een professional met ervaring in de beheersing van projecten in bijvoorbeeld werktuigbouw, scheepsbouw, chemie, pharma of energie. Een afgeronde MTS+, dan wel HTS-scheepsbouw of HTS-werktuigbouw. Ervaring met bekende software (MS Projects, Primavera) is een pre. Prettige persoonlijkheid die gewend is te werken in een drukke omgeving met veeleisende opdrachtgevers en zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift vaardig is. De werkzaamheden zullen plaatsvinden in de omgeving van Rotterdam.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.