Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Projectleider Installatietechniek Wtb

Ervaring in multidisciplinaire projecten in diverse omgevingen

Functieomschrijving 

U bent verantwoordelijk voor het zelfstandig managen van reguliere projecten en het participeren in deelprojecten. De projecten hebben betrekking op nieuwbouw, uitbreiding, wijziging en/of vervanging van gebouwen, inrichtingen en terreinen. De werkzaamheden bestaan in hoofdzaak uit: het opstellen van een plan van aanpak met een offerte; het opstellen van een programma van eisen; het uitbesteden aan een architect, constructeur of adviseur en begeleiden van het ontwerp; het opstellen en aan de opdrachtgever presenteren van een budget en een planning.

Tevens bent u verantwoordelijk voor het omschrijven van de werkzaamheden en het uitbesteden van deze werkzaamheden bij aannemers/leveranciers. Het aan- en uitbesteden van werkzaamheden bij aannemers, leveranciers en installateurs. Het beoordelen van offertes en opdracht verstrekken van werkzaamheden. Het coördineren van de uitvoering. Het bewaken van de overeengekomen tijd-, kosten- en kwaliteitsplanning. Periodiek rapporteren over de voortgang aan de opdrachtgever. Het opleveren aan de opdrachtgever conform de geldende procedures. Het verrichten van de nacalculatie ten aanzien van de verrichte werkzaamheden

Verder bent u verantwoordelijk voor het bijhouden van ontwikkelingen op het vakgebied. Het deelnemen en leveren van een bijdrage aan het periodieke werkoverleg. U werkt conform van toepassing zijnde ISO 9001 richtlijnen. Het documenteren en tijdig (laten) administreren van iedere financiële transactie ten behoeve van de facturering aan opdrachtgevers. Het ondersteunen van de Project Director bij het verwerven van nieuwe opdrachten.

Profiel 

U beschikt minimaal over een afgerondde HBO-opleiding in werktuigbouw, elektrotechniek of meet- en regeltechniek en tenminste 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Tevens beschikt u over VCA VOL en heeft u aanvullende cursussen op het gebied van projectmanagement. Ook beschikt u over leidinggevende/coördinerende capaciteiten. U beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten