Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Projectinkoper

Met ervaring in een technische omgeving

Functieomschrijving

Uw rol binnen de projecten is kritisch en nauwgezette samenwerking met andere afdelingen is aan de orde van de dag. U geeft directe ondersteuning aan het salesteam om voor het inkoop deel tot een competetive bid te komen. Gedurende de uitvoeringsfase van een project maakt u integraal deel uit van het projectteam en bent u verantwoordelijk voor de juiste scope definitie, offerteaanvragen en uiteindelijk contractering van leveranciers tegen het optimale resultaat met als doel een tijdige en correcte levering. U bent een sparringpartner voor de projectmanager en u managet de risico's van het procurement deel van uw projecten. Denk hierbij aan variation management, leveranciersvolwassenheid, geografische risico's et cetera. U werkt in een zeer internationale dynamische en pragmatische omgeving. U communiceert en onderhandelt met een breed scala aan internationale en nationale leveranciers.

De afdeling Corporate Project Procurement (CPP) is verantwoordelijk voor het managen van de supply chain. Met andere woorden het verwerven van goederen en diensten van derden voor externe projecten en service. In deze dynamische en pragmatische omgeving wordt aan meerdere projecten tegelijk gewerkt. Het werkgebied van Corporate Project Procurement ligt binnen het spanningsveld van operationele projecten en de langetermijnontwikkeling van leveranciers die tegen de optimale commerciële condities helpen onze voorsprong te behouden en verder uit te bouwen. Om de procurement strategie direct in de praktijk te brengen, heeft CPP een aantal project buyers die in de verschillende business units het totale procurement proces behartigen, van verkoop tot aan de oplevering van een project.

Profiel

  • U beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau aangevuld met minimaal twee jaar werkervaring. 
  • U heeft ervaring opgedaan in een project gedreven omgeving en daarbij is ervaring in een technische omgeving een pré. 
  • U bent een ervaren onderhandelaar en u komt overtuigend over. U bent zeer gestructureerd, resultaat gericht en u bent dusdanig flexibel dat u over de grenzen van uw vakgebied kunt kijken. 
  • Daarnaast bent u proactief en u bent in staat om zelfstandig problemen op te lossen en uitdagingen aan te gaan.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten