Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Process engineer chemische sector

Binnen de chemische sector

Functieomschrijving 

U versterkt projectteams die zich richten op cleanroom- en laboratoria-projecten. De ontwerpteams realiseren complexe projecten in marktgebieden als micro/nano-elektronica, solar en biotechnologie. U als process engineer fungeert als spil tussen enerzijds de klant en anderzijds het ontwerpteam. Taken waaraan u moet denken zijn onder andere het analyseren van de onderzoek-/productieprocessen, opstellen van functionele en technische specificaties voor hoogwaardig apparatuur, ontwikkelen van logistieke en technische infrastructuur en het voorbereiden en begeleiden van de inrichting van cleanrooms en laboratoria.

Profiel 

U beschikt over een afgeronde technische HBO of universitaire opleiding, bij voorkeur 'Chemische technologie'. U bent bekend in de micro/nano-elektronica, solar- en/of biotechnologie industrie. U bent in staat om klant- en resultaatgericht, flexibel en in teamverband te werken. Tevens herkent u commerciële signalen en bent communicatief vaardig. Ervaring bij ingenieurs- en adviesbureaus is een pré.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten