Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Process Engineer Chemie

Voor projecten op locatie bij de klant

Functieomschrijving 

U werkt op de afdeling Process. Die houdt zich voornamelijk bezig met het uitvoeren van processtudies en het maken van procesontwerpen van installaties voor opdrachtgevers in de energie, afvalverwerking, chemie, olie en gas, farmacie en voedingsmiddelenindustrie. U maakt procesontwerpen voor installaties en fabrieken waarbij het onder andere gaat om materiaal- en energiebalansen, procesflowdiagrammen, P&ID's en de dimensionering en specificaties van apparatuur, leidingen en beveiligingen. U werkt zelfstandig en assisteert tevens de Projectleider. Verder bent u verantwoordelijk voor de procesbeschrijvingen en het up-to-date houden van de bedieningshandboeken.

Profiel 

U beschikt ten minste een HBO-diploma Chemische Technologie, Algemene Operationele Techniek, Technische Natuurkunde of Voedingsmiddelentechnologie en tevens heeft u minimaal vijf jaar werkervaring in de olie, gas en/of chemie of voedingsmiddelenindustrie. U heeft uw werkervaring vooral opgedaan bij een productiebedrijf of een ander ingenieursbureau. Met uw staat van dienst bent u natuurlijk uitstekend op de hoogte van alle veiligheids- en milieuaspecten waaraan de ontwerpen moeten voldoen. U bent ondernemend: U ziet commerciële kansen en pakt ze ook. Bovendien bent u klantgericht. Voor uw opdrachtgevers wilt u altijd het beste resultaat behalen.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten