Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Planner & Inventory Controller

Met kennis van SAP

Functieomschrijving

Een production planner & inventory controller is verantwoordelijk voor de juiste balans in beschikbaarheid ten opzichte van optimale voorraden. Hij/zij coördineert de activiteiten in de Supply Stream zodat het Supply Team in staat is om op te tijd leveren naar de klant tegen de optimale kosten. De PLIC is de spil in de organisatie die zorgt voor een accurate planning en afstemming met order handling, engineering, workprep, inkoop, magazijn en shipping department. Hij/ zij signaleert bottlenecks en stuurt actief op zowel correctieve als structurele preventieve oplossingen.

Binnen deze functie zorg je voor het Supply Stream productie plan, communiceert deze en zorgt ervoor dat deze ook wordt gerealiseerd. Je zorgt voor een accurate en actuele weergave van projecten inclusief planningsdata in het ERP systeem en andere ondersteunende overzichten in MsOffice, zodat gehele administratieve proces de realiteit weergeeft en de administratieve afhandeling kan plaatsvinden (zoals facturatie). Je bent verantwoordelijk voor een goede communicatie naar alle betrokken partijen over de actuele status van projecten en eventuele wijzigingen. Daarnaast bewaak je de voortgang en rapporteert de performance, je zorgt ervoor dat data in stuur informatie wordt omgezet.

Je signaleert bottlenecks en initieert/stuurt op acties om deze op te lossen. Je controleert de administratieve gegevens betreffende de gemaakte orders in samenwerking met medewerkers van de Supply Team.
Je zorgt voor constante afstemming met de masterplanner zodat S&OP actueel blijft en capaciteiten optimaal worden ingezet (leveranciers, voorraden, assembly, shipping). Daarnaast bewaak je actief de voorraad niveau's binnen de gehele supply chain. Constant anticiperen op business ontwikkelingen en het initiëren van de juiste correctieve maatregelen zodat de juiste balans blijft tussen beschikbaarheid en supply chain kosten.

Profiel

Je hebt een opleiding op HBO Niveau en je hebt kennis van ERP systemen. Je hebt enkele jaren werkervaring in een soortgelijke functie. Je bent zelfstandig en bent accuraat. Je bent communicatief sterk in zowel de Nederlandse als Engelse taal.

Solliciteren op deze functie

Deze vacature is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures. 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.