yandex counter
Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Personeelsmanagementadviseur

In een sterk veranderende politieke omgeving

Functieomschrijving 

Voor een project zijn wij op zoek naar een fulltime personeelsmanagementadviseur. U treedt op als sparringpartner van het management, waarbij u proactief meedenkt over de te behalen resultaten binnen de organisatie.

U ondersteunt en adviseert het management over het toepassen van beleid en regelgeving. Tevens adviseert u bij en over (complexe) organisatievraagstukken en over mogelijke interventies over houding en gedrag en u begeleidt en adviseert in personele casuïstiek. Daarnaast bent u mede verantwoordelijk voor de realisatie en uitvoering van vastgesteld(strategisch) P&O-beleid en de HRM-agenda en vertaalt u de wensen van het management naar beleidsvorming en naar inhoudelijke P&O-voorstellen die concernbreed gehanteerd kunnen worden.

Profiel 

U beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Personeel en Arbeid met minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Daarbij heeft u gedegen kennis van een grote, complexe organisatie binnen de overheid.
Verder heeft u een kritische en proactieve houding en u kunt omgaan met verschillende belangen. Daarnaast bent u een professional die creatief en deskundig adviseert, pragmatisch zoekt naar alternatieven en naar de beste oplossing, u kunt omgaan met veranderingen en u bent stressbestendig. Ook heeft u goede organisatorische en communicatieve vaardigheden. U kunt daardoor goede verbinding maken met de grote verscheidenheid aan professionals binnen de organisatie.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.