Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Personeelsmanagementadviseur

In een sterk veranderende politieke omgeving

Functieomschrijving 

Voor een project zijn wij op zoek naar een fulltime personeelsmanagementadviseur. U treedt op als sparringpartner van het management, waarbij u proactief meedenkt over de te behalen resultaten binnen de organisatie.

U ondersteunt en adviseert het management over het toepassen van beleid en regelgeving. Tevens adviseert u bij en over (complexe) organisatievraagstukken en over mogelijke interventies over houding en gedrag en u begeleidt en adviseert in personele casuïstiek. Daarnaast bent u mede verantwoordelijk voor de realisatie en uitvoering van vastgesteld(strategisch) P&O-beleid en de HRM-agenda en vertaalt u de wensen van het management naar beleidsvorming en naar inhoudelijke P&O-voorstellen die concernbreed gehanteerd kunnen worden.

Profiel 

U beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Personeel en Arbeid met minimaal 5 jaar relevante werkervaring. Daarbij heeft u gedegen kennis van een grote, complexe organisatie binnen de overheid.
Verder heeft u een kritische en proactieve houding en u kunt omgaan met verschillende belangen. Daarnaast bent u een professional die creatief en deskundig adviseert, pragmatisch zoekt naar alternatieven en naar de beste oplossing, u kunt omgaan met veranderingen en u bent stressbestendig. Ook heeft u goede organisatorische en communicatieve vaardigheden. U kunt daardoor goede verbinding maken met de grote verscheidenheid aan professionals binnen de organisatie.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.