yandex counter
Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Personeelsfunctionaris

Met kennis van ambtenarenwet (CAR/UWO)

Functieomschrijving 

Binnen een gemeentelijke instelling bent u werkzaam als personeelsfunctionaris. U ondersteunt en adviseert leidinggevenden bij de uitvoering van het vastgestelde personeelsbeleid. Ook bent u het aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers over het toepassen en interpreteren van het vastgestelde personeelsbeleid; de arbeidsvoorwaardenregeling van de gemeente en de rechtspositie.

U werkt als een spin in het web aan zeer uiteenlopende werkzaam-heden die horen bij in-, door- en uitstroom van medewerkers. Hierbij acteert u als ambassadeur van de gemeentelijke organisatie. Tevens neemt u deel aan diverse overlegsituaties, waaronder het Sociaal Medisch Team, waarbij u een bijdrage levert aan de ontwikkeling van het team personeelsfunctionarissen. U neemt als P&O-er deel aan projecten en vervangt collega´s bij afwezigheid.

Profiel 

U beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Personeel en Arbeid en uitgebreide werkervaring als personeelsfunctionaris binnen de gemeentelijke overheid. Uw kennis met betrekking tot het ambtenarenrecht (CAR/UWO), sociale zekerheid, pensioenwetgeving, zorg- en werknemersverzekeringen kent geen geheimen.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.