Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Personeelsfunctionaris

Met kennis van ambtenarenwet (CAR/UWO)

Functieomschrijving 

Binnen een gemeentelijke instelling bent u werkzaam als personeelsfunctionaris. U ondersteunt en adviseert leidinggevenden bij de uitvoering van het vastgestelde personeelsbeleid. Ook bent u het aanspreekpunt voor leidinggevenden en medewerkers over het toepassen en interpreteren van het vastgestelde personeelsbeleid; de arbeidsvoorwaardenregeling van de gemeente en de rechtspositie.

U werkt als een spin in het web aan zeer uiteenlopende werkzaam-heden die horen bij in-, door- en uitstroom van medewerkers. Hierbij acteert u als ambassadeur van de gemeentelijke organisatie. Tevens neemt u deel aan diverse overlegsituaties, waaronder het Sociaal Medisch Team, waarbij u een bijdrage levert aan de ontwikkeling van het team personeelsfunctionarissen. U neemt als P&O-er deel aan projecten en vervangt collega´s bij afwezigheid.

Profiel 

U beschikt over een afgeronde HBO-opleiding Personeel en Arbeid en uitgebreide werkervaring als personeelsfunctionaris binnen de gemeentelijke overheid. Uw kennis met betrekking tot het ambtenarenrecht (CAR/UWO), sociale zekerheid, pensioenwetgeving, zorg- en werknemersverzekeringen kent geen geheimen.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten