Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Personeelsconsulent

Flexibel en ervaring met het werken voor meerdere organisaties en/of organisatieonderdelen

Functieomschrijving 

U bent verantwoordelijk voor de algemene advisering en ondersteuning op het gebied van personele zaken voor twee afdelingen. Daarnaast ondersteunt u de WOR-bestuurder bij OR-taken, behandelt u arbo gerelateerde onderwerpen (volgens planning) en bent u verantwoordelijk voor de overige voorkomende werkzaam-heden, zoals ondersteuning bij de uitvoering van geplande projecten.

Profiel 

U heeft een HBO werk- en denkniveau met minimaal drie jaar ervaring op het gebied van P&O binnen een gemeentelijke organisatie, kennis van wet- en regelgeving binnen de gemeentelijke overheid en ervaring met het werken voor meerdere organisaties en/of organisatie-onderdelen. Daarnaast beschikt u over de benodigde mondelinge communicatieve vaardigheden en heeft u oog en gevoel voor belangen en verhoudingen binnen organisaties. U adviseert op basis van argumenten en brengt een deskundig en helder advies over. Tot slot bent u beschikbaar voor 24 uur per week verdeeld over 4/5 dagen.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten