Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Organisatieadviseur

Proactieve en probleemoplossende coach

Functieomschrijving

De organisatieadviseur is een professionele en specialistische medewerker die een adviserende rol heeft ten aanzien van herstructurering en begeleiden van veranderingen in de bedrijfsvoering. U vervult een belangrijke rol bij organisatieontwikkelingen en -veranderingen. Vanzelfsprekend bent u op de hoogte van alle ontwikkelingen in uw vakgebied waardoor u een goede bijdrage kunt leveren aan het P&O-beleid.
De organisatieadviseur werkt onder leiding van de projectmanager. U bent verant-woordelijk voor het adviseren en ondersteunen van opdrachtgevers bij organisatievraagstukken, zodanig dat doelstellingen en effecten binnen de gestelde termijn worden bereikt en er voldoende draagvlak is voor de veranderingen.

Als organisatieadviseur adviseert u gevraagd en ongevraagd het management bij het uitvoeren van het dagelijks beleid en draagt u bij aan het actualiseren en verbeteren van de strategie en het te voeren beleid. U coacht leidinggevenden en bent een vraagbaak voor het management. Daarnaast signaleert u knelpunten en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt en sociale verzekerings- en arbeidsrechtelijke aangelegenheden en draagt hierin oplossingen aan. Ook verricht u onderzoek en voert u analyses uit, teneinde de kwaliteit en de efficiency van processen en projecten te verbeteren. U neemt deel in HR-projecten en diverse overlegstructuren en u onderhoudt contacten met diverse interne en externe relaties. U draagt zorg voor een correcte (administratieve) afwikkeling van zaken en diverse voortgangsrapportages. Daarnaast professionaliseert u processen en implementeert en verbetert u HR-instrumenten.

Profiel

U heeft een relevante opleiding op WO-niveau, bij voorkeur in de richting van Personeelswetenschappen, Organisatiewetenschappen en/of Bedrijfskunde. Daarbij heeft u minimaal 10 jaar allround HR-ervaring bij voorkeur in de rol organisatieadviseur / consultant. Verder heeft u actuele kennis van arbeid- en sociaal zekerheidsrecht en van veranderingstrajecten en diverse managementmodellen. Vanzelfsprekend beheerst u uitstekende communicatieve en adviserende vaardigheden.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.