yandex counter
Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Manager Mechanical Workshop

Een ervaren technicus (maintenance) met coachende vaardigheden.

Functieomschrijving 

U geeft leiding aan 7 medewerkers in de uitvoering (deze zijn verantwoordelijk voor het voorbereiden van de onderhoudswerkzaamheden, zoals het opnemen van de werkorders). U bewaakt en stuurt aan op een goede samenwerking tussen uitvoer en maintenance engineering. Dit door zowel de werkprocessen hier op aan te passen als door coaching van de medewerkers. U borgt continuïteit in de uitvoering, past bezetting hierop aan met inhuur of door uitbesteding van werkzaamheden. U bewaakt en stelt prioriteiten in de werkvoorraad, in overleg met de productie afdelingen, tevens zorgt u voor een weekplanning en bewaakt en controleert u het opvolgen er van door de uitvoerenden.

Verder ondersteunt u vaktechnisch de maintenance engineers, improvement engineers en/of projectleiders. Dit door praktijkervaring en kennis te delen. Ook geeft u voorlichting en instructies t.a.v. werkmethoden, bedrijfs-, veiligheids-, en milieuvoorschriften en u ziet toe op de naleving daarvan. U beheert de werkplaats(en) en technische middelen die bij de uitvoering gebruikt worden.

Profiel 

  • U beschikt over een HBO diploma in de technische sector (WTB heeft sterke voorkeur).
  • U heeft minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring en bent u in staat coachend leiding te geven.
  • U heeft een analytisch inzicht in werkprocessen en kan planmatig werken.
  • U bent in staat samenhang te zien tussen verschillende groepen binnen de eigen afdeling, maar ook het verband naar andere afdelingen binnen een complexe organisatie.
  • U bent ook continu op zoek naar verbetermogelijkheden.
  • U heeft een pro actieve instelling en bent u servicegericht.
  • U streeft naar samenwerking naar de omringende productie en improvement afdelingen toe, maar ook op de eigen afdeling.
  • U bent open in de communicatie en spreekt mensen aan op resultaten, houding en gedrag.
  • U bent bekend met OIS (Onderhoud Informatie Systeem), bij voorkeur D7i en heeft u kennis en ervaring van de geldende regelgeving, o.a. ATEX, GMP, HSE.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.