Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Manager Mechanical Workshop

Een ervaren technicus (maintenance) met coachende vaardigheden.

Functieomschrijving 

U geeft leiding aan 7 medewerkers in de uitvoering (deze zijn verantwoordelijk voor het voorbereiden van de onderhoudswerkzaamheden, zoals het opnemen van de werkorders). U bewaakt en stuurt aan op een goede samenwerking tussen uitvoer en maintenance engineering. Dit door zowel de werkprocessen hier op aan te passen als door coaching van de medewerkers. U borgt continuïteit in de uitvoering, past bezetting hierop aan met inhuur of door uitbesteding van werkzaamheden. U bewaakt en stelt prioriteiten in de werkvoorraad, in overleg met de productie afdelingen, tevens zorgt u voor een weekplanning en bewaakt en controleert u het opvolgen er van door de uitvoerenden.

Verder ondersteunt u vaktechnisch de maintenance engineers, improvement engineers en/of projectleiders. Dit door praktijkervaring en kennis te delen. Ook geeft u voorlichting en instructies t.a.v. werkmethoden, bedrijfs-, veiligheids-, en milieuvoorschriften en u ziet toe op de naleving daarvan. U beheert de werkplaats(en) en technische middelen die bij de uitvoering gebruikt worden.

Profiel 

  • U beschikt over een HBO diploma in de technische sector (WTB heeft sterke voorkeur).
  • U heeft minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring en bent u in staat coachend leiding te geven.
  • U heeft een analytisch inzicht in werkprocessen en kan planmatig werken.
  • U bent in staat samenhang te zien tussen verschillende groepen binnen de eigen afdeling, maar ook het verband naar andere afdelingen binnen een complexe organisatie.
  • U bent ook continu op zoek naar verbetermogelijkheden.
  • U heeft een pro actieve instelling en bent u servicegericht.
  • U streeft naar samenwerking naar de omringende productie en improvement afdelingen toe, maar ook op de eigen afdeling.
  • U bent open in de communicatie en spreekt mensen aan op resultaten, houding en gedrag.
  • U bent bekend met OIS (Onderhoud Informatie Systeem), bij voorkeur D7i en heeft u kennis en ervaring van de geldende regelgeving, o.a. ATEX, GMP, HSE.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten