Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Manager Inkoop

Functieomschrijving 

Uw afdeling is verantwoordelijk voor het inkopen van de benodigde materialen en diensten voor eigen productie en ondersteunende diensten. Daarnaast draagt uw afdeling zorg voor het uitbesteden van bewerkingen en werkzaamheden. 

Functioneel bent u verantwoordelijk voor het aansturen van de operationeel inkopers en uitbesteders. U bewaakt de inkoopprocessen en optimaliseert deze waar nodig. Verder moeten de leveranciersselectie en het beoordelingssysteem geïmplementeerd en geoptimaliseerd worden. U bent verantwoordelijk voor het afsluiten en beheren van de raamovereenkomsten, en u adviseert de leidinggevende over de professionalisering van de afdeling. Het betreft een internationale functie, de leveranciersaudits worden op locatie uitgevoerd.

Profiel

U bent in het bezit van een HBO diploma, in een technische richting. Daarnaast heeft u Nevi 1 met succes afgerond en u hebt ervaring met tactisch en strategisch inkopen. Affiniteit met de offshore industrie is belangrijk, evenals kennis van productiewerkzaamheden; verspanen, lassen en assembleren. U beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.