Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Maintenance Engineer Instrumentatie

Functieomschrijving 

U zult deels projectmatige werken. U zult in overleg met overige disciplines (WTB, Elektro, Instrumentatie, Procesbesturing en Technologie) meewerken aan het ontwerp van beveiligingen ten behoeven van SIL/SIS en dan met name ten behoeve van het dichten van SIL-gaps. U ondersteunt en begeleid het ontwerpen, engineering en uitvoeren van procesbesturingen en beveiligingen.

Verder bent u verantwoordelijk voor het opstellen van wijzigingsvoorstellen, ontwerpverificaties en voor het uitvoeren van verbeteringsvoorstellen. U stelt begrotingen op voor voorgestelde beveiligingsontwerpen. Ook zult u deelnemen aan storings-analyses. Verder levert u ondersteuning aan uitvoerende afdelingen en aan collega's Maintenance Engineers. Ook zult u deelnemen en bijdragen aan periodiek vakoverleg procesbesturing/instrumentatie.

Profiel 

U heeft minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de electrotechniek, instrumentatie en procesbesturing.
U heeft kennis van SAP, schema's en tekeningen (PID's, loopdiagrams, etc.) van DCS-systemen, PLC-systemen en relaistechnieken.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten