Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Logistics Engineer C

Met affiniteit met inkoop

Functieomschrijving

De Logistic Engineer die we zoeken is een pragmatisch ingestelde engineer die in staat is om in korte tijd veel werk te verzetten. De taken van de engineer zal zich richten op New-Product-Introduction-projecten (NPI-projecten) en verbeterprojecten. De logistiek engineer moet snel weten te schakelen met verschillende betrokken partijen (inkoop, projectleiders, Controlling, leveranciers) op verschillende niveaus binnen de organisatie. U moet sterk in uw schoenen staan en goed met stress weten om te gaan. Uw werkzaamheden bestaan uit onderstaande hoofdverantwoordelijkheden:

  • Verantwoordelijk voor inrichting van een gedeelte van supply chain, als onderdeel van een groter project. Goede inrichting van supply chain inclusief juiste systeemsetup. 
  • Beïnvloed projectomgeving en weet met argumenten logistieke belangen te verdedigen. 
  • Weegt constant met behulp van business cases in teamverband af wat juiste beslissing is, durft project beslissingen te challengen. 
  • Bestuurt gedurende de gehele projectperiode de parts behorende bij de betrokken leveranciers en is verantwoordelijk voor continue beschikbaarheid en voorraadhoogte. 
  • Verzorgt een goede overdracht naar reguliere organisatie   

Profiel 

U heeft een technische of bedrijfskundige (inkoop) vooropleiding op HBO-niveau. Dit heeft u aangevuld met 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke omgeving. U beschikt over goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden. U bent initiatiefrijk, flexibel, stressbestendig, overtuigend, teamspeler en klantgericht. U beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Enkele jaren werkervaring binnen Inkoop of binnen project- management is een pré. Kennis en beheersing van SAP is ook een pré.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten