Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Logistic Planner Spare Parts

Inventory Control

Functieomschrijving

U bent actief met de logistieke besturing van een aantal groepen spare parts wereldwijd; Hiervoor verwerft u een aantal groepen parts bij zowel interne als externe leveranciers en bent u actief met monitoring van de leverperformance indicators van de leveranciers die in uw pakket zitten; Deze activiteiten voert u uit om de aan u toegewezen groepen parts beschikbaar te hebben en houden gedurende de life-cycle van de producten in het veld. 

U bent verantwoordelijk voor het realiseren van targets op zowel voorraad als performance voor deze groepen parts. Voor het behalen van deze targets valt te denken aan het verkorten levertijden, verhogen flexibiliteit alsmede het verbeteren van de leverperformance van de aan u toegewezen leveranciers.

Profiel 

U heeft minimaal een afgeronde MBO-opleiding logistiek en heeft enkele jaren werkervaring opgedaan binnen voorraadbeheer/inventory control vraagstukken. U heeft kennis van ERP-systemen, bij voorkeur SAP R/3 en u bent te kenmerken als een zelfstandig en tevens stressbestendige persoonlijkheid.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten