Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Logistic Engineer PPPO

Logistic engineers bij een high-tech OEM'er met een uitzonderlijk complexe supply chain.

Functieomschrijving 

Je bent verantwoordelijk voor de goederenstroom van specifieke materiaalgroepen van bepaalde machinetypen. Je voert analyses (horizon: tot 1,5 jaar) uit die leiden tot een optimale afstemming tussen planning en inventory control. Je bent verantwoordelijk voor forecasting, stock monitoring en reporting en warehouse replenishment.

Zowel inbound als outbound sta je in verbinding met een wereldwijd warehousenetwerk, waar ook car stocks deel van uitmaken. Daarnaast ben je betrokken bij (verbeter)projecten, waaronder de inrichting en afbouw van de supply chain voor in-, repectievelijk uit te faseren machinetypes. Projecten komen daarnaast ook voort uit het integratieproces waarin de onderneming zich bevindt en dat in een aantal structurele wijzigingen in de supply chain resulteert. De functie biedt een inspirerende mix tussen pure analyse enerzijds en veelzijdige communicatie (met research & development, purchasing en andere disciplines) anderzijds.

Profiel 

HBO of hoger opgeleid in (technische) bedrijfskunde of logistiek en tenminste 3 jaar werkervaring in het vak. Ervaring met SAP R3. Sterke analytische capaciteiten, gewend te werken met kpi's.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten