Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Logistic Engineer

Focus op performance

Functieomschrijving

Als logistic engineer bent u actief met het verbeteren van de leverperformance van leveranciers. Hiervoor werkt u nauw samen met inkoop, interne en externe leveranciers. U heeft contact met verschillende partijen op verschillende niveaus in de organisatie om de performance integraal te verbeteren. Eén van uw belangrijkste aandachtsgebieden zal het bewaken van de leverperformance van leveranciers zijn. Tevens bent u voortdurend op zoek naar mogelijkheden om bestelgroottes en levertijden te verkorten; met de belangrijkste leveranciers organiseert u periodiek performance reviews en bewaakt u de acties die hieruit voortkomen.

Daarnaast bent u actief met het verbeteren en inrichten van rapportages en de besturing in SAP. Vanuit een innovatief planningsmodel waarbij de prijs en het verbruik bepalend zijn voor de manier waarop een codenummer in SAP wordt aangestuurd. Het is uw taak om een innovatief planningsmodel te onderhouden en te werken aan verbeteringen teneinde de aansturing van het systeem op de operatie te optimaliseren. Daarnaast bent u actief met het ondersteunen van engineers en planners om hun voorraadniveaus en performance te monitoren en te verbeteren door goede rapportages in te richten in SAP Business Warehouse. Hiervoor werkt u uiteraard ook samen met de IT-afdeling.

Profiel 

  • U bent een logistiek professional met een bedrijfskundige/logistieke vooropleiding, HBO+/WO werk- en denkniveau en beschikt over minimaal 5 jaar relevante werkervaring (bv. als logistic engineer of analyst), bij voorkeur binnen een inkoopomgeving. 
  • U bent analytisch ingesteld en daarnaast beschikt u over goed ontwikkelde sociale en communicatieve vaardigheden. 
  • U staat stevig in uw schoenen en weet mensen mee te krijgen. 
  • U herkent zichzelf als een initiatiefrijk, flexibel, stressbestendig en overtuigende professional en beschikt over een gezonde portie doorzettingsvermogen. 
  • U beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. 
  • Kennis van SAP is een must, kennis van SAP Business Warehouse (BW) vormt een pré.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten