yandex counter
Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Lead Engineer Piping

Met sterk ontwikkelde coaching vaardigheden

Functieomschrijving 

U maakt zelfstandig of in teamverband ontwerpen, bestaande uit tekeningen, berekeningen en technische specificaties. U werkt mee aan processchema's en lay-outs en u maakt ook de werkomschrijvingen. Als eindverantwoordelijke engineer zorgt u ervoor dat alles volgens afgesproken kwaliteit, budget, planning, veiligheid en eisen van de klant wordt opgeleverd. U werkt aan multidisciplinaire projecten en dus werkt u ook veel samen met collega's van andere afdelingen.

Profiel 

U beschikt over ten minste een HBO-diploma Werktuigbouwkunde of industrieel ingenieur, elektromechanica. Daarnaast heeft u minimaal 8 jaar relevante werkervaring binnen de engineering. Tevens heeft u ervaring met het opstellen van urenramingen en offertes. Bekendheid en ervaring met de Chemelot Site is een pré. U weet hoe u uw eigen werk en dat van anderen moet organiseren.

U kunt prima omgaan met de stress die opdrachten soms opleveren en zelfs onder druk blijft u klantgericht: voor uw opdrachtgevers wilt u altijd het beste resultaat behalen. U heeft bij voorkeur all round kennis en ervaring met het opstellen van specificaties en rekwisities van procesapparatuur. Natuurlijk bent u bekend met alle geldende richtlijnen, zoals ASME, DIN en regelgeving bijv: PED, RTOD, NEN 13480, NEN 13445. U heeft goede kennis van materialen en toepassingsgebieden en u beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.