Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Lead Engineer Piping

Met sterk ontwikkelde coaching vaardigheden

Functieomschrijving 

U maakt zelfstandig of in teamverband ontwerpen, bestaande uit tekeningen, berekeningen en technische specificaties. U werkt mee aan processchema's en lay-outs en u maakt ook de werkomschrijvingen. Als eindverantwoordelijke engineer zorgt u ervoor dat alles volgens afgesproken kwaliteit, budget, planning, veiligheid en eisen van de klant wordt opgeleverd. U werkt aan multidisciplinaire projecten en dus werkt u ook veel samen met collega's van andere afdelingen.

Profiel 

U beschikt over ten minste een HBO-diploma Werktuigbouwkunde of industrieel ingenieur, elektromechanica. Daarnaast heeft u minimaal 8 jaar relevante werkervaring binnen de engineering. Tevens heeft u ervaring met het opstellen van urenramingen en offertes. Bekendheid en ervaring met de Chemelot Site is een pré. U weet hoe u uw eigen werk en dat van anderen moet organiseren.

U kunt prima omgaan met de stress die opdrachten soms opleveren en zelfs onder druk blijft u klantgericht: voor uw opdrachtgevers wilt u altijd het beste resultaat behalen. U heeft bij voorkeur all round kennis en ervaring met het opstellen van specificaties en rekwisities van procesapparatuur. Natuurlijk bent u bekend met alle geldende richtlijnen, zoals ASME, DIN en regelgeving bijv: PED, RTOD, NEN 13480, NEN 13445. U heeft goede kennis van materialen en toepassingsgebieden en u beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten