Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Juridisch medewerker Vergunningen ROM

Bij voorkeur met ervaring in het aanvragen van vergunningen in het omgevingsloket online

Functieomschrijving 

U bent belast met het aanvragen van projectvergunningen en het doen van meldingen. U maakt gebruik van het landelijke Omgevingsloket online (OLO). U onderhoudt contacten met het bevoegd gezag om het proces te monitoren maar ook om het proces zo mogelijk te beïnvloeden. U vraagt de vergunningen zelfstandig aan en verzorgt meldingen op verzoek van en in overleg met de projectleider. Bij complexe vergunningvragen wordt de u geïnstrueerd door de Vergunningencoördinator.

Profiel 

U bent bekend met de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (WABO), Wet ruimtelijke ordening, Wet milieubeheer, Woningwet, Bouwbesluit, Verordeningen, BOR en MOR. U heeft bij voorkeur ervaring op het gebied van vergunningaanvragen in OLO.

U werkt nauwgezet en werkt gestructureerd en u legt gemakkelijk contacten en heeft een goede mondelinge uitdrukkingsvaardigheid. U weet overtuigend over te komen en mensen te motiveren tot medewerking. U heeft een proactieve werkhouding en toont initiatief.

Voor dit project bent u op korte termijn  voor tenminste 20 uur per week beschikbaar. Naar verwachting zal uw inzet bij deze opdrachtgever van REEF tenminste één jaar zijn.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.