Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - HRM adviseur

Met aantoonbare werkervaring in het begeleiden van verandertrajecten, inclusief adviesaanvragen

Functieomschrijving 

U komt in een organisatie terecht die midden in een veranderingstraject zit. Daarin bent u sparringpartner en klankbord voor het management. U adviseert het management met betrekking tot de implementatie en uitvoering van het HRM-beleid en het gebruik van het HRM instrumentarium. Ook adviseert u het management op het gebied van leren en ontwikkelen, organisatieontwikkeling en organisatie-verandering, management-development, arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden, capaciteitsmanagement, personeelsplanning en functiewaardering.

U bent intermediair op het gebied van specialistische onderwerpen zoals leer- en ontwikkelvraagstukken, arbo, mobiliteit en arbeidsvoorwaarden. Aan de hand van ken- en stuurgetallen geeft u uitvoering aan het jaarplan van het organisatieonderdeel en de maandrapportages. Ook levert u er input aan. Verder adviseert u de manager over de HRM en over HRM interventies naar aanleiding van de ontwikkeling van de productie. Ook monitort u het beleid vanuit de uitvoering en van daaruit voeden van de beleidsadviseur HRM en management en draagt u bij aan de kwaliteitsverbetering van het HRM proces. 

De werkzaamheden worden uitgevoerd in minimaal 24 uur, liefst fulltime in de standplaats Amsterdam.

Profiel 

Naast een afgeronde HBO-opleiding en de relevante werkervaring binnen HRM is de kennis van verandermanagement en organisatie-ontwikkeling, adviesaanvragen, schrijven van functieprofielen, meedenken over cultuurveranderingen een must. Verder heeft u gedegen kennis van het HR vak zoals kennis van sociale zekerheid, WIA, WAO en ZW. U toont adviesvaardigheden die nodig zijn voor het uitbrengen van adviezen aan management en opdrachtgevers. Ook heeft u een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. U heeft minimaal 2 jaar werkervaring binnen een overheidsorganisatie in de afgelopen 3 jaar.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten