Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - HRM adviseur

Met aantoonbare werkervaring in het begeleiden van verandertrajecten, inclusief adviesaanvragen

Functieomschrijving 

U komt in een organisatie terecht die midden in een veranderingstraject zit. Daarin bent u sparringpartner en klankbord voor het management. U adviseert het management met betrekking tot de implementatie en uitvoering van het HRM-beleid en het gebruik van het HRM instrumentarium. Ook adviseert u het management op het gebied van leren en ontwikkelen, organisatieontwikkeling en organisatie-verandering, management-development, arbeidsomstandigheden en arbeidsvoorwaarden, capaciteitsmanagement, personeelsplanning en functiewaardering.

U bent intermediair op het gebied van specialistische onderwerpen zoals leer- en ontwikkelvraagstukken, arbo, mobiliteit en arbeidsvoorwaarden. Aan de hand van ken- en stuurgetallen geeft u uitvoering aan het jaarplan van het organisatieonderdeel en de maandrapportages. Ook levert u er input aan. Verder adviseert u de manager over de HRM en over HRM interventies naar aanleiding van de ontwikkeling van de productie. Ook monitort u het beleid vanuit de uitvoering en van daaruit voeden van de beleidsadviseur HRM en management en draagt u bij aan de kwaliteitsverbetering van het HRM proces. 

De werkzaamheden worden uitgevoerd in minimaal 24 uur, liefst fulltime in de standplaats Amsterdam.

Profiel 

Naast een afgeronde HBO-opleiding en de relevante werkervaring binnen HRM is de kennis van verandermanagement en organisatie-ontwikkeling, adviesaanvragen, schrijven van functieprofielen, meedenken over cultuurveranderingen een must. Verder heeft u gedegen kennis van het HR vak zoals kennis van sociale zekerheid, WIA, WAO en ZW. U toont adviesvaardigheden die nodig zijn voor het uitbrengen van adviezen aan management en opdrachtgevers. Ook heeft u een goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid. U heeft minimaal 2 jaar werkervaring binnen een overheidsorganisatie in de afgelopen 3 jaar.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.