Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - HR adviseur / Selecteur

Zelfstandig selectiegesprekken kunnen voeren

Functieomschrijving 

Bij een grote afdeling binnen de organisatie gaat op korte termijn een reorganisatie van start waarbij enkele honderden vacatures vervuld dienen te worden in een korte periode. Hierbij is extra capaciteit nodig. Voor deze capaciteit zoeken we een ervaren HR Adviseur die ervaring heeft met reorganisaties.

Werkzaamheden zijn het opstellen van een selectieplanning, het voorbereiden van selectiegesprekken met het management, het voeren van selectiegesprekken met de medewerkers, het communiceren van de uitkomst van de selectie naar verschillende lijnen in de organisatie en het verwerken van resultaten in de daarvoor bestemde database.

Profiel 

U heeft minimaal een afgeronde HBO opleiding richting HR, relevante ervaring met werving en selectietrajecten en ervaring binnen een grotere complexe organisatie waar een reorganisatie gaande is. Verder bent u communicatief sterk onderlegd van operationeel tot strategisch niveau, heeft u een helicopterview, goede organisatie kwaliteiten en kunt u snel schakelen.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten