Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Functional Proces Specialist

Snijvlak van Supply Chain & IT(Software)

Functieomschrijving 

In deze functie bent u echt een spin in het web. U bent verantwoordelijk voor de functionele vertaalslag van producteisen en -wensen naar de ontwikkeling van nieuwe IT- en softwareproducten. Voor elk nieuw product bepaalt u samen met internationale R&D ontwerpcentra, Marketing, Inkoop en Logistiek de inrichting van softwarelicenties en de systeeminrichting van (losse en productgerelateerde) softwareproducten voor de supply chain. De Business Unit Marketing levert producteisen aan en geeft het kader aan van specificaties die vanuit de 'markt' worden gecommuniceerd. U bent vervolgens de schakel naar R&D en samen met R&D professionals zorgt u ervoor dat deze eisen worden vertaald in product-ontwikkeling en softwarelicenties.

Daarnaast richt u voor elk nieuw softwareproduct het proces in, het License Management Systeem, zodat de wereldwijde distributie van software(licenties) en afhandeling van klantorders probleemloos verloopt. U denkt onder meer na over kosten, timing, en over wie een licentie genereert in het systeem, hoe deze gekoppeld wordt aan een product en over foutgevoeligheid bij configuratie. Het draait om maatwerk per product.   

Profiel 

U heeft een afgeronde HBO-opleiding richting IT, (ruime) ervaring in de IT (-consultancy) en affiniteit met logistieke processen eigen maken OF u bent in het bezit van een afgeronde HBO-opleiding Technische Bedrijfskunde of Logistiek, heeft enkele jaren werkervaring opgedaan binnen een supplychain-functie en op zoek naar een baan waar u kunt groeien op het vlak van IT, aangezien u hiermee affiniteit heeft. Mocht u zowel achtergrond en ervaring hebben binnen de IT consultancy én binnen een Supply Chain functie, dan vormt dat een pré.

U weet op maat te communiceren en samen te werken met verschillende interne klanten en 'stakeholders' om zodoende een optimale functionele vertaalslag te bewerkstelligen van markteisen tot een op individuele klant afgestemde oplevering van het softwareproduct. Verder heeft u goede communicatieve vaardigheden, zowel Nederlands als Engels en in staat om anderen te overtuigen. U bent 'hands-on', analytisch sterk, in staat om het overzicht te houden en resultaatgericht.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.