yandex counter
Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Forecasting & Planning Specialist

Met werkervaring in een internationale omgeving

Functieomschrijving

Als forecasting & planning specialist bent u een belangrijke schakel binnen de supply chain. Uw belangrijkste focus in deze functie is het effectief plannen van (deel) producten en aan de wereldwijde distributiecentrum. In uw dagelijkse werkzaamheden bent u verantwoordelijk voor de forecasting en het plannen van de gehele voorraadbeheer. U bent verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met bestaande leveranciers en het opstellen, bijhouden en analyseren van leveranciers beoordelings-methodieken. Daarbij is het van belang om toe te zien op vastgestelde KPI's, te denken valt aan Just-In-Time leveringen en het aantal backorders. 

Naast de dagelijkse werkzaamheden is er de mogelijkheid om deel te nemen aan projecten. Deze optimalisatieprojecten hebben met name te maken om de operationele- en logistieke processen te verbeteren.

Profiel 

REEF zoekt een ervaren planner met tenminste een HBO werk- en denkniveau. U beschikt over een flexibele instelling, bent proactief en een echte teamplayer. Daarnaast zijn analytische- en organisatorische vaardigheden een plus. U beschikt over goede kennis van ERP-systemen, kennis van SAP of Primavera is een pré. Om deze functie goed uit te kunnen oefenen beheerst u zowel de Nederlandse als Engelse taal in zowel woord als geschrift, Duits is een pré. Daarnaast bent u daadkrachtig en resultaat gericht.

Solliciteren op deze functie

Deze funtie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.