Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Forecasting & Planning Specialist

Met werkervaring in een internationale omgeving

Functieomschrijving

Als forecasting & planning specialist bent u een belangrijke schakel binnen de supply chain. Uw belangrijkste focus in deze functie is het effectief plannen van (deel) producten en aan de wereldwijde distributiecentrum. In uw dagelijkse werkzaamheden bent u verantwoordelijk voor de forecasting en het plannen van de gehele voorraadbeheer. U bent verantwoordelijk voor het onderhouden van relaties met bestaande leveranciers en het opstellen, bijhouden en analyseren van leveranciers beoordelings-methodieken. Daarbij is het van belang om toe te zien op vastgestelde KPI's, te denken valt aan Just-In-Time leveringen en het aantal backorders. 

Naast de dagelijkse werkzaamheden is er de mogelijkheid om deel te nemen aan projecten. Deze optimalisatieprojecten hebben met name te maken om de operationele- en logistieke processen te verbeteren.

Profiel 

REEF zoekt een ervaren planner met tenminste een HBO werk- en denkniveau. U beschikt over een flexibele instelling, bent proactief en een echte teamplayer. Daarnaast zijn analytische- en organisatorische vaardigheden een plus. U beschikt over goede kennis van ERP-systemen, kennis van SAP of Primavera is een pré. Om deze functie goed uit te kunnen oefenen beheerst u zowel de Nederlandse als Engelse taal in zowel woord als geschrift, Duits is een pré. Daarnaast bent u daadkrachtig en resultaat gericht.

Solliciteren op deze functie

Deze funtie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

 

 

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.