Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Facility Coördinator

Met een logistiek- technische achtergrond.

Functieomschrijving

De Facility Coördinator is primair verantwoordelijk voor het uitvoeren van administratieve werkzaamheden ten behoeve van de afdeling Facility. Daarnaast is de Facility Coördinator op operationeel niveau verantwoordelijk voor de coördinatie van de ôsoft servicesö van het facilitaire dienstenpakket binnen deze logistiek dienstverlener. 

Binnen deze functie bent u verantwoordelijk voor het uitvoeren van de administratie, zodanig dat de facilitair manager ten alle tijden kan beschikken over betrouwbare, relevante en up to date informatie. U bent verantwoordelijk voor het tijdig beschikbaar stellen van goederen en/of diensten binnen de kaders van facilitaire contracten en SLA's. U bent op operationeel niveau verantwoordelijk voor de coördinatie van de ôsoft servicesö van het facilitaire dienstenpakket binnen deze logistiek dienstverlener met als zwaartepunt schoonmaak, catering en wastemanagement. Hierbij neemt u uitvoerend of leidend deel aan (verbeter-) projecten. U bent het telefonisch aanspreekpunt voor de interne klant met betrekking tot facilitaire vraagstukken.

Profiel

U beschikt over MBO/HBO werk en denkniveau. U heeft een logistiek-economische of logistiek-technische achtergrond. U bent in staat om te werken onder verhoogde tijdsdruk, waarbij doelstellingen gerealiseerd moeten worden binnen bepaalde tijdsbestekken. Kennis van productie processen en (basis) inkoopkennis (NEVI MIL) is een absolute pré. U bent gestructureerd, klantgericht, sociaal vaardig, een echte teamplayer, accuraat, communicatief, pro-actief, ondernemend, zelfstandig én u bent in staat om belangrijke van niet belangrijke zaken te onderscheiden. U heeft een hands-on attitude, bent vastberaden/vasthoudend en u heeft geen 9 tot 5 mentaliteit en bent besluitvaardig.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.