Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Engineer Werktuigbouwkunde

Met HBO werk- en denkniveau

Functieomschrijving 

Als Engineer Werktuigbouwkunde bent u zelfstandig in staat de werkvoorbereiding van eenvoudige projecten te verzorgen. U ontwerpt, berekent en begroot eenvoudige installaties zelfstandig en de meer ingewikkelde installaties onder leiding. U ondersteunt de CAD-engineers bij het uitwerken van tekeningen. U verzorgt, voor zover noodzakelijk, geheel zelfstandig het tekenwerk met behulp van tekentafel en/of CAD-station. Daarnaast verzorgt u in overleg met de projectleiding de noodzakelijke planningen en de bewaking hiervan. Ook vraagt u offertes aan en beoordeelt deze mede.

U werkt meer- en minderwerken uit en houdt hiervan periodiek financiële overzichten bij. Tevens werkt u op de tekening de benodigde details uit voor de uitvoering. U trekt materiaal uit (en verzorgt de materiaalstaten). U begeleidt, waar nodig, de werkuitvoering. U overlegt met medewerkers van andere vakgebieden ten aanzien van de coördinatie van het ontwerp en uitvoering. Bovendien coördineert u het werk van enkele CAD-Engineers. U verzorgt de materiaalbestellingen in overleg met projectleiding en onderhoudt de contacten met opdrachtgever of zijn vertegenwoordiger en leveranciers.

Profiel 

U heeft een relevante opleiding op HBO-niveau met aanvullende vakopleidingen. U heeft ruime werkervaring in soortgelijke functie. Daarnaast heeft u sterke analytische capaciteiten en heeft u ervaring met CAD tekenen. U bent initiatiefrijk, creatief en beschikt over goede contactuele eigenschappen. U kunt omgaan met geautomatiseerd calculatiesysteem. Ervaring met Stabicad en Vabi is een pré.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.