yandex counter
Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Engineer Werktuigbouwkunde

Met HBO werk- en denkniveau

Functieomschrijving 

Als Engineer Werktuigbouwkunde bent u zelfstandig in staat de werkvoorbereiding van eenvoudige projecten te verzorgen. U ontwerpt, berekent en begroot eenvoudige installaties zelfstandig en de meer ingewikkelde installaties onder leiding. U ondersteunt de CAD-engineers bij het uitwerken van tekeningen. U verzorgt, voor zover noodzakelijk, geheel zelfstandig het tekenwerk met behulp van tekentafel en/of CAD-station. Daarnaast verzorgt u in overleg met de projectleiding de noodzakelijke planningen en de bewaking hiervan. Ook vraagt u offertes aan en beoordeelt deze mede.

U werkt meer- en minderwerken uit en houdt hiervan periodiek financiële overzichten bij. Tevens werkt u op de tekening de benodigde details uit voor de uitvoering. U trekt materiaal uit (en verzorgt de materiaalstaten). U begeleidt, waar nodig, de werkuitvoering. U overlegt met medewerkers van andere vakgebieden ten aanzien van de coördinatie van het ontwerp en uitvoering. Bovendien coördineert u het werk van enkele CAD-Engineers. U verzorgt de materiaalbestellingen in overleg met projectleiding en onderhoudt de contacten met opdrachtgever of zijn vertegenwoordiger en leveranciers.

Profiel 

U heeft een relevante opleiding op HBO-niveau met aanvullende vakopleidingen. U heeft ruime werkervaring in soortgelijke functie. Daarnaast heeft u sterke analytische capaciteiten en heeft u ervaring met CAD tekenen. U bent initiatiefrijk, creatief en beschikt over goede contactuele eigenschappen. U kunt omgaan met geautomatiseerd calculatiesysteem. Ervaring met Stabicad en Vabi is een pré.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.