Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Engineer Instrumentatie en Process Control

Met ervaring in multidisciplinaire projecten voor de chemische industrie

Functieomschrijving 

Als Engineer Instrumentation & Process Control verzorgt u alle electrotechnische, instrumentatie en besturingsaspecten binnen mono- en multidisciplinaire projecten. Als Engineer Instrumentation & Process Control bent u in een project verantwoordelijk voor (een gedeelte van) de Instrumentatie- en Process Control werkzaamheden, onder leiding van een Lead Engineer.

U verzorgt verschillende werkzaamheden zoals:

  • studies, systeemontwerpen, opstellen van specificaties en berekeningen;
  • Het opstellen van specificaties, key one lines, consumerlist, instrumentindex, lay outs,stroomkringschema's, logics, cause and effect diagrams, loops en hook-up's. 
  • Hiertoe heb je o.a. kennis van, of op te doen met diverse ontwerp software paketten;
  • Opstellen van budgetten en planningen;
  • Bouwbegeleiding en inbedrijfstelling.

Profiel 

U beschikt over een afgeronde opleiding HTS of TU Elektrotechniek. U heeft minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Lead Engineer Instrumentatie en Process control met multidisciplinaire projecten voor de chemische-,  petrochemische- of olie- en gas-industrie. Tevens bent u communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk en beheerst u de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. U denkt en handelt klant- en resultaatgericht. Coachen van medewerkers en collega's is u niet vreemd. U weet het team te motiveren en het beste uit hen te halen.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies.
Bekijk ons cookiebeleid.