yandex counter
Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Engineer Instrumentatie en Process Control

Met ervaring in multidisciplinaire projecten voor de chemische industrie

Functieomschrijving 

Als Engineer Instrumentation & Process Control verzorgt u alle electrotechnische, instrumentatie en besturingsaspecten binnen mono- en multidisciplinaire projecten. Als Engineer Instrumentation & Process Control bent u in een project verantwoordelijk voor (een gedeelte van) de Instrumentatie- en Process Control werkzaamheden, onder leiding van een Lead Engineer.

U verzorgt verschillende werkzaamheden zoals:

  • studies, systeemontwerpen, opstellen van specificaties en berekeningen;
  • Het opstellen van specificaties, key one lines, consumerlist, instrumentindex, lay outs,stroomkringschema's, logics, cause and effect diagrams, loops en hook-up's. 
  • Hiertoe heb je o.a. kennis van, of op te doen met diverse ontwerp software paketten;
  • Opstellen van budgetten en planningen;
  • Bouwbegeleiding en inbedrijfstelling.

Profiel 

U beschikt over een afgeronde opleiding HTS of TU Elektrotechniek. U heeft minimaal 3 jaar relevante werkervaring als Lead Engineer Instrumentatie en Process control met multidisciplinaire projecten voor de chemische-,  petrochemische- of olie- en gas-industrie. Tevens bent u communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk en beheerst u de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk. U denkt en handelt klant- en resultaatgericht. Coachen van medewerkers en collega's is u niet vreemd. U weet het team te motiveren en het beste uit hen te halen.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.