Zoek Alle vacatures

Werken bij REEF - Electrical Engineer

Functieomschrijving 

U bent verantwoordelijk voor de elektrische aandrijving en besturing van een (hydraulische) installatie op basis van de gestelde functionele eisen. Uw werkzaamheden bestaan uit het omzetten van de functionele eisen in een specificatie voor de elektrische besturing en aandrijving, het uitwerken van besturingskasten en het aansturen van externe toeleveranciers van schakelkasten en besturingen. Tevens voert u controle uit van toeleveringen aan de hand van de specificaties en schema's en het functioneel testen van besturingen voor aflevering. Verder zult u assistentie verlenen aan de service afdeling t.b.v. hydraulische installaties en zult u projecten documenteren, inclusief handleidingen, stuklijsten en schema's.

Profiel 

  • U beschikt over een HBO/TU Elektrotechniek diploma met specialisatie meet en regeltechniek of werktuigbouwkunde met specialisatie werktuigbouwkundige automatisering. 
  • U beheerst zowel analoge als digitale besturingstechnieken. 
  • U heeft ervaring met het programmeren van PLC's. 
  • U heeft kennis van hydraulieksystemen. 
  • U beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.

Solliciteren op deze functie

Deze functie is niet meer vacant. Bekijk direct onze vacatures.

Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten